GÜNÜNYAZILARI
145 milyon GSM verisi ele geçirildi
İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda, sahte HGS ve PTT mesajlarıyla vatandaşları dolandıran 17 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturmada 101 milyon kişisel veri ve 145 milyon GSM bilgisinin ele geçirildiği ortaya çıktı.
DÜNYA
“Son yılların en kötü dış politika hatası”
ABD ile İran arasında imzalanan mutabakat, Washington'da tartışma yarattı. Cumhuriyetçi ve Demokrat senatörler, özellikle yaptırımların kaldırılması ve İran için öngörülen fon nedeniyle Trump yönetimine tepki gösterdi.
Sendikalı 2 öğretmeni işten çıkaran okul yönetimine Bakanlık işlem başlattı mı?
DEM Parti Milletvekili Kezban Konukçu, Özel İtalyan Lisesi'nde çalışan iki öğretmenin Tez-Koop-İş Sendikası üyesi oldukları için iş akdinin feshedilmesine ilişkin Bakan Işıkhan'a soru önergesinde bulundu.
Silivri'de mahkeme salonundan paylaştığım fotoğraf nedeniyle fezleke düzenlendi
Siz hiç işkenceyi, çıplak aramayı tutanak altına alan kolluk görevlisi gördünüz mü?
Irkçılığa, ayrımcılığa ve göçmen düşmanlığına karşı birleşelim
İŞÇİ-SENDİKA
19 yaşındaki Yusuf Poyraz yaşamını yitirdi
İş makinesinin hidrolik borusunun patlaması sonucu yaralanan Yusuf Poyraz (19), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Dünya Kupası 2026
Canlı anlatım, maç özetleri, fikstür, puan durumu, sonuçlar, istatistikler ve analizlerle Dünya Kupası...
EVRENSEL'İNMANŞETİ
Trump’ın yenilgisi
ABD ve İsrail’in 28 Şubat’ta İran’a saldırarak başlattığı savaşı bitirmek üzere hazırlanan mutabakat, Trump ve Pezeşkiyan tarafından imzalandı. ABD ve İran arasında 60 günlük ateşkes süresince yapılacak barış görüşmelerinin zemini olan bu uzlaşma metni, Trump ve onun şahsında Amerikan saldırganlığının net bir geri adım attığını gösteriyor.
İlk kez VAR uygulaması kullanıldı
Yozgat'ta düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası'nda, tartışmalı pozisyonların değerlendirilmesi için ilk kez VAR sistemi kullanıldı. Turnuvaya 52 ilden 1500'ü aşkın sporcu katıldı.
ARKA SAYFA
"Sahibinden Rahmet" 4 ödülle gecenin kazananı oldu


Evrensel'i Takip Et