Özgür Özel: Sosyal patlamanın eşiğindeyiz
Yeni Parti lideri Özgür Özel, AYM önünde seyyanen zam eylemi öncesi intihar eden emekli Ali Şekeroğlu hakkında yaptığı açıklamada "Çaresizlik artık isyan noktasında. Yeter artık" dedi.
Fotoğraf: Yeni Parti
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, emekli dernekleri ve sendikaların seyyanen zam talebiyle Anayasa Mahkemesi önünde yapacağı basın açıklaması öncesi intihar eden emekli polis Ali Şekeroğlu hakkında yaptığı açıklamada "Bütün emeklilere başsağlığı diliyorum. Bu ülkede bir yazar kasa iktidar değiştirdi. Sosyal patlamanın eşiğindeyiz. Çaresizlik artık isyan noktasında" dedi.
Özel şunları söyledi: "Bir emeklimiz Anayasa Mahkemesi önünde hak ararken canına kıyıyor. Bütün emeklilere başsağlığı diliyorum. Bu iktidar gelirken başbakanlığın önüne yazar kasa atıldı. İktidara yakın medya bu haberi görüyor mu, irdeliyor mu, yok. Bu ülkede bir yazar kasa iktidar değiştirdi. Bu vakitten sonra Korkut hocanın dediği gibi, bu topraklarda sosyal paylama sandıkta olur diyordu. Sandığa kalmadan olacak gibi. Sosyal patlamanın eşiğindeyiz. Çaresizlik artık isyan noktasında. Yeter artık."
(Politika Servisi)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et