Karabük'te 1 Mayıs programı düzenlendi
Karabük'te 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalar tarafından Özçelik-İş Sendikası baştemsilciliği önünde program düzenlendi.

Fotoğraf: AA
Karabük —1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalar tarafından Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) girişindeki Özçelik-İş Sendikası baştemsilciliği önünde program düzenlendi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, işçilerin gününü kutladı.
İşçilerin emeği, mücadelesi ve birlikteliğinin Karabük'ü kurduğunu belirten Keskinkılıç, "Biz her zaman size minnet ve şükran borçluyuz." dedi.
Programa, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Uluçay, KARDEMİR Genel Müdürü Dursunali Yaşacan, KARDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Aycan ve sendika temsilcileri ile işçiler katıldı. (İşçi-Sendika Servisi)
Evrensel'i Takip Et