26 Mart 2025 10:47

Ankara'da polis, sivil polisi de gözaltına almaya çalıştı!

Ankara’daki protestolar sırasında polis, bir sivil polisi gözaltına almaya çalıştı. Kendini yerde bulan sivil polis “Beni bırak, polisim” diye bağırdıktan sonra serbest bırakıldı.

Ankara'da polis, sivil polisi de gözaltına almaya çalıştı!

Fotoğraf: MA

Türkiye'nin dört bir yanında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki pek çok gözaltı ve tutuklamalar protesto edilirken, dün Ankara'da polis bir sivil polisi gözaltına almaya çalıştı.

Eylemler sırasında polisin orantısız şiddet uygulaması tepkilere sebep oluyor. 19 Mart’tan bu yana eylemlere katılan yurttaşlara polis TOMA, biber gazı ve plastik mermi ile müdahale ediyor.

Dün akşam Ankara'da polis yurttaşlara biber gazı sıkıyor ve gördüğü herkesi gözaltına almaya çalışıyor. Bu sırada ilginç bir an yaşanıyor ve polis, sivil polisi bile almaya çalışıyor.

Now Haber‘in aktardığına göre, Ankara’daki protestolar sırasında polis, bir sivil polisi gözaltına almaya çalışıyor. Kendini yerde bulan sivil polis “Beni bırak, polisim” diye bağırdıktan sonra polis bırakıyor. (Haber Merkezi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Ekmek, barış, adalet ve özgürlük için…
İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs

Ekmek, barış, adalet ve özgürlük için…

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de işçi ve emekçiler 1 Mayıs’ı, iktidarın çok katmanlı saldırıları, derinleşen yoksulluk, baskı ve küresel ölçekte bir savaş tehdidiyle karşılıyor. İşçinin olduğu her yerde alanlara çıkacak olan emekçiler, insanca yaşanacak ücret, barajsız-yasaksız sendika hakkı, siyasi baskıların ve yasakların son bulması ve barış taleplerini haykıracak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
1 Mayıs 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et