9 Mayıs 2025 15:19

Fallout 2. sezon prodüksiyonu tamamlandı

Prime Video'nun ikonik oyun Fallout'tan uyarlanan dizisinin 2. sezon yapım aşamasının tamamlandığı duyuruldu.

Dizinin resmi X hesabından yapılan duyuruda "Başarı elde edildi! Fallout 2. sezonunun prodüksiyonu tamamlandı" denildi.

Fallout, gelecekte, kıyamet sonrası Los Angeles'ta nükleer imha sonrasında kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yer altı sığınaklarında yaşamak zorunda insanların hikayesini konu ediyor.

Yazarımız İsmail Gökhan Bayram'ın daha önce ilk sezona dair yazdığı yazıda, "Fallout dünyasına aşina olanların sıkılmayacağı ancak bu dünya ile ilk kez tanışacakların da yabancılık çekmeyeceği ve zorlanmayacağı bir anlatı" ifadelerini kullanmıştı.

Gazetemizde çıkan Batuhan Enginer imzalı bir yazıda ise "Fallout, eğer biz de kendi yaratıcılığımızı katarsak, konu ettiği tüm ekolojik yıkım ve nükleer silahlanma yarışına karşı önümüze gerçek hayattaki politik eylemlerimizi koyabilir" deniyor.

(Kültür Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Patrona 0, işçiye yüzde 29
Vergide büyük yüzsüzlük

Patrona 0, işçiye yüzde 29

Maliye Bakanı Şimşek vergide adalet vurgusu yaparken, Türkiye’nin en büyük 10 sanayi şirketinin ödediği kurumlar vergisi, cirolarına oranla yüzde 0 ile binde 1 arasında kaldı. Vergi yükü her zaman olduğu gibi işçilerin sırtında kaldı. Faiz ödemelerine ayrılan pay rekor kırdı.

2024'de Ford Otosan'ın ödediği vergi oranı: yüzde 0,02

Arçelik'in ödediği vergi oranı: yüzde 0

Ereğli Demir Çelik'in ödediği vergi oranı: yüzde 0

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
10 Mayıs 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et