5 Mart 2025 10:55

Dervişoğlu'ndan "DEM Parti'yle görüşecek misiniz?" sorusuna yanıt: Yetkili kurullarımız karar verir

Müsavat Dervişoğlu, Öcalan'ın çağrısı sonrası siyasi partilerle görüşmeye başlayacak olan DEM Parti ile görüşüp görüşmeyeceklerine dair soruya, "Yetkili kurullarımız karar verir" dedi.

Dervişoğlu'ndan "DEM Parti'yle görüşecek misiniz?" sorusuna yanıt: Yetkili kurullarımız karar verir

Fotoğraf: ANKA

Partisinin grup toplantısı sonrası konuşan İYİP Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, DEM heyetinin Abdullah Öcalan'ın çağrısı sonrası yapacağı ikinci meclis görüşmeleri için "Yetkili kurullarımız karar verir" dedi.

Grup toplantısının çıkışınsa gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dervişoğlu, DEM heyetinin ilk meclis turunda heyete randevu vermediklerini hatırlattı. Dervişoğlu yeni bir talebe ilişkin ise "Yetkili kurullarımız karar verir" dedi. (Politika Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Sermaye diktası

Sermaye diktası

İşçi başına 608 bin lira aylık kâr elde eden TÜPRAŞ, dayattığı sefalet sözleşmesine direnen işçilerin eylemlerini ‘tutanakla işten atma’ tehdidini kullanarak şimdilik bastırdı. Kimi zaman ‘demokrasi nutukları’ atan büyük sermayenin, harekete geçen işçiyi önce polisle sonra fişleyerek tehdit etmesi, ülkedeki ‘otoriterleşme’nin esasen kimin işine yaradığını ve sermaye diktasının vardığı boyutu gösteriyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli getirildi.

Evrensel'i Takip Et