11 Mart 2011 09:57

Metin Göktepe Ödülleri için son günler

 Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen 'Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması'nın ödül komitesinden yapılan açıklamada, 8 Ocak 1996 tarihinde öldürülen Evrensel gazetesi muhabiri Metin Göktepe'nin anısına düzenlenen yarışmanın başvuru süresinin 18 Mart 2011 tarihinde sona erece

Metin Göktepe Ödülleri için son günler
Paylaş

 

Yarışmada, 'Yazılı Haber', 'Fotoğraf ve Görüntü' ile 'Yerel Gazetecilik' olmak üzere üç ayrı dalda ödül verileceği belirtilen açıklamada, yarışmaya katılmak isteyen gazetecilerin, 15 Mart 2010 ile 15 Mart 2011 tarihleri arasında yayımlanmış eserlerinin kabul edileceği kaydedildi.

Nazım Alpman, Arif Arslan, Celal Başlangıç, Mete Çubukçu, Nail Güreli, Vahap Munyar, Fikret İlkiz, Metin Sever, Kamil Tekin Sürek, Şengül Karadağ, Filiz Koçali, Umur Talu, Ayşe Yıldırım ve Reyhan Yıldız'ın jüri üyesi olarak ürünleri değerlendireceği belirtilen açıklamada, ödüllerin, Metin Göktepe'nin doğum günü olan 10 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen törenle sahiplerini bulacağı ifade edildi. (evrensel.net)


ÖDÜL KOMİTESİ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

1- Bu yıl 14’üncüsü yapılan yarışma üç dalda düzenlenmektedir.

Haber Ödülü (Gazete-TV)

Fotoğraf ve Görüntü Ödülü (Gazete-TV)

Yerel Gazetecilik Ödülü

2- Halkı doğru bilgilendirmeyi gözeten gazeteciliği desteklemek ve gerçeğin peşinde koşan genç gazetecileri teşvik etmek amacını taşıyan yarışmaya, 15 Mart 2010 ile 15 Mart 2011 tarihleri arasında yayımlanmış olan ürünler katılacaktır.

3- Yarışmaya katılacak olan ürünlerden, yazılı basında yayımlanmış olanların, 1 asıl, 14 fotokopi olarak gönderilmesi gerekmektedir. TV’de yayınlanmış olan ürünlerden ise 1 örnek CD (DVD formatında basılmış) gönderilmesi gerekmektedir.

4- Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak olan adaylar, 1 asıl 14 fotokopi olarak gönderecekleri fotoğraflarının arka yüzlerinin sol alt köşesine, bir etiketle ürünün adını, çekildiği yer ve tarihi yazacaklardır. Gönderilen fotoğrafların en az 18x24 cm ebatlarında (Renkli ya da siyah beyaz) olması ve 15 Mart 2010-15 Mart 2011 tarihleri arasında yayımlanmış olmaları gerekmektedir.

5- Adayların, ürünlerini kısa öz geçmişleri ve bir fotoğrafları ile birlikte, “Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri” Arabacı Beyazıt Mahallesi, Kuvayi Milliye Caddesi, Çevre Tiyatrosu Sokağı No: 1-D Kocamustafapaşa-Fatih/İSTANBUL adresine, 18 Mart 2011 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

6- Kazananlara ödülleri Metin Göktepe’nin doğum günü olan 10 Nisan 2011 tarihinde düzenlenecek törenle verilecektir.

ÖDÜL JÜRİSİ

Nazım Alpman, Arif Arslan, Celal Başlangıç, Mete Çubukçu, Nail Güreli, Vahap Munyar, Fikret İlkiz, Metin Sever, Kamil Tekin Sürek, Şengül Karadağ, Filiz Koçali, Umur Talu, Ayşe Yıldırım, Reyhan Yıldız.

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan unutmaya devam ediyor

SONRAKİ HABER

Dilovası’ndaki zehirli atık temizlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...