5 Nisan 2025 21:23

Marketteki yangında ölen 5 yaşındaki Muhammed toprağa verildi

Konya’nın Akşehir ilçesinde, 4 katlı apartmanın zemin katındaki markette çıkan yangında hayatını kaybeden işletme sahibi Alpay Örgün’ün (44) oğlu Muhammed Kaan Örgün (5) toprağa verildi.

Marketteki yangında ölen 5 yaşındaki Muhammed toprağa verildi

Fotorğaf: DHA

Konya - Akşehir'de dün saat 22.00 sıralarında 4 katlı bir apartmanın zemin katındaki markette çıkan yangında yaşamını yitiren Muhammed Kaan Örgün’ün cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından teslim alınarak, Hasan Paşa İmaret Camii’ne getirildi. Burada baba Alpay Örgün ile ağabeyi Batuhan Örgün, küçük Muhammed’in tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Muhammed Kaan, kılınan namazın ardından Nasreddin Hoca Mezarlığı’na defnedildi. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Ekmek, barış, adalet ve özgürlük için…
İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs

Ekmek, barış, adalet ve özgürlük için…

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de işçi ve emekçiler 1 Mayıs’ı, iktidarın çok katmanlı saldırıları, derinleşen yoksulluk, baskı ve küresel ölçekte bir savaş tehdidiyle karşılıyor. İşçinin olduğu her yerde alanlara çıkacak olan emekçiler, insanca yaşanacak ücret, barajsız-yasaksız sendika hakkı, siyasi baskıların ve yasakların son bulması ve barış taleplerini haykıracak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
1 Mayıs 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et