22 Mayıs 2018 19:40

Konya Büyükşehir Belediyesinin iftar yemeğinden 200 kişi zehirlendi

Konya'da Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen iftar programlarında 2 günde yaklaşık 200 kişi yemekten zehirlendi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya'da Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen iftar programında, yaklaşık 200 kişi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı kapsamında her gün farklı mahallerle iftar yemeği veriliyor. Belediye tarafından geçen cumartesi günü merkez Karatay ilçesinin Doğanlar ve Büyüksinan mahallelerinde, dün de merkez Meram ilçesinin Yenice, Kovanağzı, Batı Hadimi, Ladikli ve Arif Bilge mahallerini kapsayan 2 farklı noktada iftar düzenledi. İftar yemeğine mahallelerde oturan binlerce kişi katıldı. İftarda, 2 yemek firması tarafından hazırlanan çorba, etli pilav, helva ikram edildi. Yemek yedikten sonra evlerine dönen mahalle sakinlerinden karın ağrısı, kusma ve baş dönmesi şikayeti başlayanlardan bazıları, ambulanslarla bazıları da kendi imkanlarıyla hastanelere müracaat etti.

2 günde yaklaşık 200 kişinin hastanelere başvurduğu öğrenilirken, bu sayının özel hastanelerle birlikte artabileceği belirtildi.

Olayın ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nce yemeklerden numune alınıp, inceleme başlatıldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

HÜDA PAR: Cumhurbaşkanı tercihimizi birkaç gün içinde açıklayacağız

SONRAKİ HABER

Fransa'da kamu emekçileri 8 ayda 3. kez genel greve çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...