Fon vurgunu soruşturması: Yarız ve Turhan’a ait 1,2 milyar değerindeki villalara el konuldu
Fon vurgunu soruşturması kapsamında Muhammed Yarız ile Serdar Turhan’ın başka kişiler adına kayıtlı olduğu belirlenen 1,2 milyar değerindeki 5 villasına el konuldu.
Fotoğraf: DHA
İstanbul - Fon vurgunu soruşturmasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan Muhammed Yarız ile Serdar Turhan’ın, başka kişiler adına kayıtlı olduğu tespit edilen 5 villasına el konuldu. Villaların toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 200 milyon olduğu belirlendi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sermaye piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanan Muhammed Yarız ile Serdar Turhan’a ait olduğu tespit edilen, başka kişiler adına kayıtlı bulunan toplam piyasa değeri yaklaşık 1 milyar 200 milyon lira olan 5 villaya el konuldu. Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, taşınmazların mal varlığının devredilmesi ve azaltılmasına yönelik işlemler kapsamında değerlendirildiği öğrenildi.
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et