27.09.2026 08:17 / Güncelleme: 08:36

Adana'da yolcu otobüsü tabela direğine çarptı, 11 kişi yaralandı

Adana'da otogar alt geçit girişinde yön tabelası direğine çarpan yolcu otobüsünde 11 kişi yaralandı. Ön kısmı demir yığınına dönen araçta sıkışan şoför, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Adana'da yolcu otobüsü tabela direğine çarptı, 11 kişi yaralandı

Fotoğraf: DHA

Adana'da Ali Osman Ulusoy şirketine ait yolcu otobüsünün, alt geçidin duvarına ve yön tabelasının direğine çarpması sonucu 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Seyhan ilçesinde otogar alt geçidinin girişinde meydana geldi. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Hatay-Giresun seferini yapan 38 YILTUR 005 plakalı yolcu otobüsü, alt geçidin duvarına ve yön tabelasının direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 35 yolcu ve 3 görevlinin bulunduğu otobüste 11 kişi yaralandı.

Şoför 2 saatte kurtarıldı

10 yaralı ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, otobüste sıkışan şoförün kurtarılması için çalışma başlatıldı. İtfaiye erlerinin 2 saat süren çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan şoför, ambulans ile Adana Şehir Hastanesine götürüldü.

Kaza sebebiyle otobüslerin otogara geçiş yaptığı yan yol bir süre kapatıldı.

(DHA)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
27.09.2026 07:22

Meteoroloji’den 63 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Eylül hava durumu raporunu açıkladı. 63 ilde sağanak beklenirken, 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Güney Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da kuvvetli yağış, Marmara'da ise saatte 60 km'yi bulan rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji’den 63 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Fotoğraf: Misael Silvera/Unsplash

27.09.2026 00:53 / Güncelleme: 00:58

Burcu Kapu ile futbol, aidiyet ve kimlik üzerine: ‘Futbol bizi bir araya getirirken karşı karşıya da getirebiliyor’

“İnsan neden futbolu sever?” sorusundan yola çıkan Burcu Kapu, “Futbol İnsanın Kendiyle Maçı”nda taraftarlığı, futbol endüstrisini, liderlik arayışını ve aidiyet duygusunu ele alıyor.

Burcu Kapu ile futbol, aidiyet ve kimlik üzerine: ‘Futbol bizi bir araya getirirken karşı karşıya da getirebiliyor’
27.09.2026 00:09

Sarı Yelekliler Fransa sokaklarına geri mi dönüyor?

Avrupa’nın Gündemi’nde bu hafta Fransa’da yakıt zammına karşı öfke yükselirken Sarı Yelekler hareketinin geri döneceği iddiası, Almanya’nın İsrail ve Gazze soykırımına karşı tutumu, İngiltere’de ise Yeşiller'in yükselişine dair tartışmalar var.

Sarı Yelekliler Fransa sokaklarına geri mi dönüyor?

Fransa’da yükselen akaryakıt fiyatları, yüksek yaşam maliyetleriyle birlikte Fransa’da
Sarı Yelekliler hareketi 17 Kasım 2018’de başladı | Fotoğraflar: Eren Araman

27.09.2026 07:44 / Güncelleme: 08:14

Kocaeli'de kadın cinayeti: Fatma Çiğil eski eşi tarafından katledildi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde boşandığı eşi tarafından ateşli silahla vurulan 37 yaşındaki Fatma Çiğil kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'de kadın cinayeti: Fatma Çiğil eski eşi tarafından katledildi

Fotoğraf: AA

26.09.2026 22:41

'Ali Şekeroğlu’nu aramızdan alan siyasi tercihlerdir'

Karşıyaka Emekliler Platformu, AYM önünde düzenlenen eylemde “Geçinemiyorum” diyerek yaşamına son veren Ali Şekeroğlu’nun ölümünün iktidarın siyasi tercihleriyle bağlantılı olduğunu belirtti.

“Ali Şekeroğlu’nu aramızdan alan siyasi tercihlerdir”

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!