26 Nisan 2025 17:27

AKP'li Çelik'ten Özel'in ifadelerine 'bilgisiz' savunması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Özgür Özel'in Mersin mitinginde iktidara yönelik açıklamalarına ilişkin, "Cumhurbaşkanımıza iftira atıyor" savunması yaptı.

AKP'li Çelik'ten Özel'in ifadelerine 'bilgisiz' savunması

Fotoğraf: DHA

Ankara — AKP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Mersin’de "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde iktidara yönelik açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tek gündemlerinin deprem olduğunu öne süren Çelik, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel yargısal süreçlerle ilgili olarak kendi yönetimiyle ve partisiyle ilgili gündeme gelen iddiaların hiçbirine cevap verememiştir. Bunun yerine sürekli Cumhurbaşkanımıza dönük iftira cümleleri kurmaktadır. Özgür Özel’in yargısal süreçlerle Cumhurbaşkanımızı ilişkili göstermeye çalışması bir siyasi yalan kampanyasıdır. Özgür Özel’in, Sayın Cumhurbaşkanımızın başka bir ülkenin devlet başkanından icazet aldığını söylemesi ise hem bir siyasi yalan hem de bir siyasi acizliktir. Oysa herkes şahittir ki siyasi söylemlerinde dış odaklardan sürekli destek talep eden kişi Özgür Özel’dir" dedi.

Özgür Özel’in siyasi tarih konusundaki 'bilgisiz' olduğunu iddia eden Çelik, "Özgür Özel’in Sayın Cumhurbaşkanımızın Gazze ve Filistin davası konusundaki hassasiyetini sorgulamaya kalkması ise siyasi cehaletin zirvesidir. Gazze’de ve tüm Filistin’de Cumhurbaşkanımıza dualar edilip selamlar gönderilirken, Özgür Özel’in cümlelerini ciddiye alan tek bir kişi bile yoktur. Özgür Özel CHP’yi siyaset karşıtı bir kampanya partisine dönüştürmektedir. CHP açısından en temel problem budur" diye konuştu. (ANKA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Vergi kamburu!
İşçinin yılda en az iki aylık ücreti vergiye gidiyor

Vergi kamburu!

Türkiye’nin en büyük holdingleri, milyarderler listesinin üst sırasında yer alan patronlar neredeyse sıfır vergi verirken, tüm vergi yükü işçilerin sırtında. Sadece 2025’in ilk üç ayında işçilerin ödediği vergi, patronların ödediğini 20’ye katladı. Enflasyon ve vergi dilimi uygulamasıyla ücretlerden yapılan kesintilerin artması nedeniyle işçinin eline geçen kuşa döndü.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
10 yıldır alamadığı tazminatını isteyen işçi Erol Eğrek, Çalık Holding binasında darbedilerek öldürüldü

Evrensel'i Takip Et