04 Ağustos 2020 11:11

Fatmanur Altun: LBGT lobisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır

KADEM Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin yaptığı açıklamada "LBGT lobisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır" itifarında bulundu.

Fotoğraf: @fatmanuraltun/Twitter

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneğinin (KADEM) Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada homofobi itirafında bulundu.

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi tartışmaları sırasında Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın hedef aldığı KADEM'in yöneticisi Fatmanur Altun, eleştirilere Twitter hesabından yanıt verdi. "Bizim pozisyonumuz nettir; İstanbul Sözleşmesi nas değildir" (dogma, kesin yargı değildir) diyen Altun, devamında ise "Artık siyasi bir hüviyet kazanan LBGT lobisinin ve endüstrisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır" ifadlerini kullandı.

Altun'un açıklamaları şöyle:

"Üzülerek ifade ediyorum ki İstanbul Sözleşmesi tartışması artık bir turnusol kağıdına dönüştü. Üç gündür gerek İstanbul Sözleşmesi gerekse LGBT konusunda görüşlerimizi net bir biçimde ortaya koyuyoruz. Yazdıklarımız açık ve anlaşılır. Buna rağmen ısrarlı bir şekilde 'Haydi itiraf et, İstanbul Sözleşmesi'ne iman ediyorsun' tonunda karşılıklar alıyorum. Dahası mesajlar, mailler ve telefon trafiği ile insanlara ulaşarak bu yargıyı onlarda da oluşturmaya, kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar. Aradıkları, mail, mesaj attıkları insanlar haber veriyorlar sağolsunlar.

Bize biçtikleri rol belli; İstanbul Sözleşmesi üzerinden bizi LGBT destekçisi göstermek. Akıllara ziyan bir fitne! Üç gündür attığımız tweetler bütün hesaplarını bozmuş olacak ki; yazılanlar ortada olmasına rağmen insanlara okuduğunu anlamayan muamelesi yapmaktan ve gizli-açık lobilerle fitne kazanını kaynatmaktan çekinmiyorlar.

Bizim pozisyonumuz nettir; İstanbul Sözleşmesi nas değildir.

Öte yandan artık siyasi bir hüviyet kazanan LBGT lobisinin ve endüstrisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnsanlara sağdan yaklaşarak, LGBT ile korkutarak Erdoğan’ı hedef göstermek, düşmanlaştırmak ancak Şeytan’ın aklına gelebilirdi.

Bu bariz FETÖ projesine, tek dertleri aile olan masum insanlarımızı ortak etmeye çalışan ve fitne ateşine sinsice odun taşıyanların iki yakası iki cihanda ellerimdedir! Hakkım kesinlikle helal değildir. Fitne, dedikodu ve iftiralarla arkasından konuştuğunuz bütün mümine kadınlar için Allah’a hesap vereceksiniz. Bir topluluğun kadınlarını hedef alan, gizli, kapaklı lobilerinizle oluşturduğunuz büyük çaplı İfk hadisesi nedeniyle Allah’ın gazabından korkmuyorsunuz ama sizi ve bütün şürekanızı O’na havale ediyorum."

ERDOĞAN'A İLİŞKİN SÖZLERİNİ HABERLEŞTİRENLERİ SUÇLADI

Fatmanur Altun, daha sonra Erdoğan'a ilişkin sözlerini haberleştiren medya organlarını da "besleme medya" ve "operasyon mecraları" olarak niteleyip suçladı.

"'İnsanlara sağdan yaklaşarak, LGBT ile korkutarak Erdoğan’ı hedef göstermek, düşmanlaştırmak ancak Şeytan’ın aklına gelebilirdi. Bu bariz FETÖ projesine...' şeklinde devam ediyor sözlerim" diyen Altun, yapılan haberlere "sözde haber" dedi.

Altun, paylaşımında "Biraz sonra bütün operasyon mecraları bu topa girecek. Daha önce defaatle yaptıkları gibi topluca hareket edecekler. Hepsinin sözde haberlerini bu tweetin altında toplayacağım. Besleme/operasyon medyası antolojisine buradan ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Lüks binalardan oluşan mahallede lağım suyu sokağa akıyor

SONRAKİ HABER

Milletvekilleri bakanlardan bilgi alamıyor, soru önergelerine linkli yanıt veriliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...