14 Mayıs 2020 13:28
Son Güncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2020 15:28

Turkuvaz Medya'nın hedef gösterdiği Berna Laçin suç duyurusunda bulunacak

Turkuvaz Medya Grubu, yazılı bir açıklama yaparak, çeşitli suçlamalar yönelttiği Berna Laçin'i hedef gösterdi. Berna Laçin ise açıklamayla ilgili suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Fotoğraf Berna Laçin'in kişisel Instagram hesabından alınmıştır.

Paylaş

Tiyatro oyunları valilikler tarafından engellenen ve sosyal medyada hedef haline getirilen sinema ve tiyatro oyuncusu Berna Laçin’e bu kez Turkuvaz Medya Grubu tarafından çeşitli suçlamalar yöneltildi.

Turkuvaz Medya açıklamasında, Berna Laçin’den, ‘baş örtüsü düşmanı’, ‘Medine’ye hakaret eden’ ve ‘provokasyon peşinde koşan bir kişilik’ olarak söz edildi. Ayrıca Laçin’le çalışan markalar da isim verilmeden hedefe konuldu.

“Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir kez daha açıklamakta fayda görüyoruz” denilen Turkuvaz Medya Grubu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Sosyal medya paylaşımları ile toplumun milli ve manevi duygularını rencide edici açıklamalar yapan ve sayısız provokasyona imza atan sunucu Berna Laçin, hâlâ bazı markaların ekran yüzü olarak TV kanallarında, gazetelerde ve internet sitelerinde boy göstermeye devam ediyor. Toplumun kutsal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in ünlü markaların erkan yüzü olarak ulusal medya kuruluşlarında boy göstermesini kabul etmiyoruz. Turkuvaz Medya Grubu olarak, Berna Laçin’in hiçbir reklamına internet sayfalarımızda yer vermeyeceğimizi açıklamakta fayda görüyoruz.”

BERNA LAÇİN: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Berna Laçin, açıklamadaki ifadelerini doğru olmadığını ve suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Laçin, “Bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm! Hakkımdaki suçlamaların tamamı yalandır! Başörtüsü yasağını desteklediğime dair uydurma iddia, kamuyu aldatmak ve iftira atmaktır! Not: Benimle ilgili tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma yoktur” ifadelerini kullandı.

“Sadece başörtüsü değil her konuda özgürlükten taraf durduğum ortadadır” diyen Laçin şöyle devam etti:

“Başörtüsü ile ilgili her fırsatta kadınların özgür seçimlerinden yana olduğunu dile getirdim. Bugüne kadar böyle çirkin bir dedikodu ve iftira ile hiç karşılaşmadım. Turkuvaz Medya derhal tekzip etmelidir! Bu suni gündemin parçası olmamak için konuyu kapatıyorum ve hukuka başvuruyorum.”

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

"Meslek odalarının demokratik seçimlerine olan tahammülsüzlüğe son verin"

SONRAKİ HABER

Hrant Dink’in katili Ogün Samast 9 ay sonra tahliye olabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...