24 Kasım 2019 18:39

Edremit'teki Evrensel okurları dayanışma yemeğinde buluştu

Balıkesir Edremit'te Evrensel'in 25. yılı nedeniyle düzenlenen dayanışma yemeğinde çok sayıda kişi bir araya geldi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Evrensel'in 25. yılı kapsamında okurlarımızın düzenlediği etkinliklerden biri de Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleşti. Emek Partisi Edremit İlçe Örgütünün, Altınoluk Kervan Tatil Köyü’nde düzenlediği yemek etkinliğine 200’ün üstünde kişi katıldı. Aynı salonda yapılan, gazetemizin manşetlerinden oluşan ‘25 yılda 25 manşet’ başlıklı sergi de ilgiyle karşılandı. Etkinliğe Emek ve Demokrasi Platformu bileşeni sendikalar, kitle örgütleri ve parti temsilcileri de katıldı.

Yapılan açılış konuşmasında Evrensel’in işçi sınıfının, ezilenlerin, kadınların, gençlerin, çocukların, eşitlik ve özgürlük mücadelesindeki Kürt halkının, doğanın, bilimin, sınıfsız sömürüsüz bir dünyanın habercisi olduğu vurgulandı. Emek Partisi Edremit İlçe Başkanı Kadriye Gümüştaş da yaptığı konuşmada Evrensel’e katılanlara teşekkür etti.

DİSK/Gıda-İş Genel Başkanı Seyit Aslan da “Evrensel gazetesinin çeyrek asırlık mücadelesi siz dostlarımızın dayanışması ile olmuştur. Bundan sonra da bu dayanışmayla yoluna devam edecek. Yandaş medyanın karşısında işçi sınıfının ve emekçilerin sesi olan Evrensel, her gün fırından taze çıkan bir ekmek gibi emekçilere ulaşacaktır” dedi. (Balıkesir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Siyaset bilimciler, "Saray'a giden CHP'li" tartışmasını değerlendirdi

SONRAKİ HABER

Dünya Turu | Şili’de polis saldırılarını belgeleyen kadın gazeteci öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...