18 Ekim 2019 15:09

Saldırıya uğrayan doktor: Cezalar ağırlaştırılsın

İzmir'de, hasta tarafından jiletle boğazından yaralanan Doktor Kadir Songür taburcu edildi. Songür, "Sürekli bu olayı hatırlıyorum. Cezalar hafif kalıyor, ağırlaştırılmasını istiyoruz" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İzmir’de, hastasının istediği ilacı yazmadığı için saldırıya uğrayan Dr. Kadir Songür, taburcu edildi. Jiletle boğazından yaralanan genç Asistan Doktor Songür, saldırının ardından psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Saldırıdan sonra gece sık sık uyandığını ve sürekli biri saldıracakmış gibi hissettiğini ifade eden Songür “Sürekli bu olayı hatırlıyorum. Bir dinlenme döneminin ardından mesleğime ve hastalarımı tedavi etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

“CEZALAR AĞIRLAŞTIRILSIN”

Son yıllarda aşırı doz alındığında uyuşturucu etkisi gösteren ilaçların hekimlerden çok fazla talep edildiğini belirten Songür, “Bizler de bu talebi reddettiğimizde, tehditler alıyorduk. Beni jiletlemeye çalışırken de ‘Yanlış ilaç yazmışsın’ diye bir cümlesini duydum. Bu suçların cezalarının hafif kaldığına inanıyoruz ve ağırlaştırılmasını istiyoruz” dedi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

HDP'den ateşkes için taraflara acil çağrı

SONRAKİ HABER

Trump: Erdoğan ateşkesi çok istiyor; Kürtler de istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...