Tuzla Belediye Meclis Adayı Ali Doğan'a emekçilerden destek

Tuzla Belediye Meclis üyeliğine bağımsız olarak aday olan Ali Doğan, semt pazarlarında ve ev ziyaretlerinde emekçilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

06 Mart 2019 18:09
Son Güncellenme Tarihi: 07 Mart 2019 14:45
Paylaş

Tuzla Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Ali Doğan ve Emek Partisi Tuzla İlçe Örgütü üyeleri, İçmeler Aydıntepe pazarında bildiri dağıtımı gerçekleştirdi, pazar esnafına ve alışveriş yapan yurttaşlara seslendi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Tuzla Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayı olan Ali Doğan, Aydıntepe pazarındaki yurttaşlarla görüştü. Aydıntepe'deki tersane işçilerinden biri olduğunu belirten Doğan, "Değişik memleketlerden gelerek tersanelerde çalışan emekçilerin sorunlarını belediye meclisine taşımak için, içinizden biri olarak aday oldum. Pazar esnafını tanzimler ile çökertenlerin değil pazar esnafının desteklenmesi gerek" dedi.

"BEN İŞÇİYİM, BENİM DE SESİM ORADA OLMALI"

Ali Doğan ve Emek Partisi üyeleri ayrıca Aydınlı'da evleri kapı kapı dolaşarak bildiri dağıttı, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ali Doğan'ın evine konuk olduğu bir metal işçisi, "Bugüne kadar Ali abi ile fabrikamızdaki her sorunu beraber konuşuyor, onun görüşlerini alıyorduk. Önümüzdeki süreçte de metal sözleşmeleri olacak ve yine kendisinden fikir alacağız" diyerek Tuzla'da demokrasi güçlerinin ittifakının olmamasını eleştirdi.

Muharrem isimli inşaat işçisi de evine gerçekleştirilen ziyarette "On yılı aşkın bir süredir tanıdığım birine gönül rahatlığıyla oy vereceğim. Ben bir işçiyim, benim de sesim orada olmalı, bunun için ben kendi ailem ve çevremde bu seçimlerde bize oy vermelerini isteyeceğim" dedi.

Depo işçisi Şahin ise bir işçinin aday olmasına çok sevindiğini belirterek "İşçilerin sesi böylesi yerlerde olmuyor. Bunun sebebi de bizim örgütsüzlüğümüz. Biz birleşirsek bu sefer kazanabiliriz. Bunun için hem oy vereceğim hem seçim çalışmalarına katılacağım, çevremdeki akrabalarımı ziyaret edeceğim. Eğer birleşirsek güçlü bir şekilde kazanacağız" dedi.

METAL İŞÇİLERİNDEN DESTEK VİDEOLARI

Metal işçileri de Tuzla Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Ali Doğan'a, kendi çektikleri videolarla destek verdi.

(Tuzla/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Sezai Temelli'den Erdoğan'a: Hakaret ederken bile “Kürt bile” diyor

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayyımlar için yolu açarız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...