VİZYONDA BU HAFTA - 31 AĞUSTOS 2018

DIŞARIDA
(HE’S OUT THERE)

Dennis Iliadis’in yönettiği Dışarıda (He’s Out There) filminde, Yvonne Strahovski, Justin Bruening, Abigail Pniowsky, Anna Pniowsky ve Ryan McDonald oynuyor.

Soldaki Son Ev (The Last House on the Left) adlı çok bilinen korku filminin yönetmeni Dennis Iliadis imzası taşıyan filmde, ormanın ortasındaki göl evinde tatil yapan bir anne ve iki kız çocuğu, kim olduğunu bilmedikleri bir psikopat tarafından tasarlanan korkunç tuzağa düştükten sonra, kabustan kurtulmak ve hayatta kalmak için savaşmak zorunda kalırlar.

UPGRADE

Leigh Whannell’in yönettiği Upgrade'de Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson ile Steve Danielsen rol alıyor.

Korkunç bir soygun esnasında eşini kaybeden ve felçli kalan Grey Trace’e yeni buluşları olan bir milyarder tarafından vücudunu “geliştirmek” üzere deneysel bir tedavi önerilir. STEM denilen bir Yapay Zeka implantasyonuyla gerçekleşen tedavi, Grey’e daha önce deneyimlediklerinin dışında fiziksel beceriler kazandırırken eşini öldüren ve kendisini ölüme terk edenlere karşı bir intikam duygusuyla hareket etmesine neden olur.

REKLAM

İTALYAN USULÜ AŞK
(LITTLE ITALY)

Donald Petrie’nin yönettiği İtalyan Usulü Aşk'ta (Little Italy) Emma Roberts, Hayden Christensen, Alyssa Milano ve Danny Aiello rol alıyor.

Küçük Italya’da aileden kalma gizli tarifleriyle restoran işleten iki yakın arkadaş Sal ve Vince’in arası bilinmeyen bir nedenden dolayı yıllar önce bozulmuştur. Onlar artık birbirine düşman iki ailedir. Sal’in Londra’da şef olan kızı Nikki’nin yıllar sonra Küçük İtalya’ya dönüp Vince’in oğlu Leo’ya aşık olması ortalığın yeniden karışmasına neden olacaktır. Küçük Italya bu iki aile için artık gerçekten çok çok küçük bir ülke haline gelmiştir.

ŞAFAKTAN ÖNCE
(A PRAYER BEFORE DAWN)

Jean Stephane Sauvaire’nin yönettiği Şafaktan Önce'de (A Prayer Before Dawn) Joe Cole, Pornchanok Mabklang, Vithaya Pansringarm ve Panya Yimmumphai rol alıyor.

Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde 3 yıl hapis yatmış genç İngiliz boksör Billy Moore’un anılarından uyarlanan bu gerçek hikayede, kendisini uyuşturucunun ve hapishane içi çete savaşlarının içinde bulan boksör Billy Moore, hapishane yönetiminin Muay Thai boks turnuvalarına katılabileceğini söylemesi üzerine bunun kurtulmak için tek şansı olabileceğini düşünür.

KISKANÇ (JALOUSE)

David Foenkinos ile Stephane Foenkinos’un yönettiği Kıskanç (Jalouse) adlı filmde Karin Viard, Dara Tombroff, Anne Dorval ve Bruno Todeschini rol alıyor.

Orta yaşlı, boşanmış bir üniversite profesörü ve sevecen bir kadın olan Nathalie, yeni meslektaşı olan eski eşine yakın olan herkesi kıskanmaya başlar. Herkes kendini tuhaf davranışlar içerisinde bulur, 18 yaşındaki güzel kızı Mathilde bile. Alaycı doğası ve çatışan duygularıyla Nathalie, bu beklenmedik orta yaş krizi boyunca komik, dokunaklı ve patavatsız bir şekilde davranmaya başlar.