14 Kasım 2016 08:35

Amedspor taraftarı kulübe kesilen cezayı ödedi

Amedspor Direniş Taraftar Grubu, PFDK’nın ‘kötü tezahürat’ nedeniyle kulübe kestiği 4 bin liralık cezayı kendi aralarında topladıkları parayla ödedi.

Paylaş

Süper Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Amedspor’un, 10’uncu hafta maçında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile oynanan müsabakada taraftarların attığı tezahürattan dolayı verilen 4 bin TL cezayı kendi aralarında toplayan taraftarlar kulübe teslim etti. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezanın kulübe yüklenmesine gönlü razı olmayan Direniş Taraftar Grubu üyeleri, stadda kağıt mendil satarak para topladı.

‘CEZAYI KENDİMİZ ÖDEDİK’

Sezon boyunca Amedspor taraftarlarının dünyaya örnek olduğunu dile getiren Direniş Taraftar Grubu Başkanı Ramazan Tugay, “Direniş grubu sezon başından bu güne kadar Amedspor’a bir zarar gelmesin diye kendilerini siper etti. Karagümrük maçında bazı kendini bilmez kişiler küfür ettiği için kulübe ceza kesildi. Bu ceza taraftar yüzünden verildiyse biz de Direniş Taraftar Grubu olarak bu cezayı kendimiz ödeyeceğiz, dedik. Bir esnaf beni arayarak cezayı ödemek istediğini söyledi. Biz de bir kısmını kendisinden aldık, bir kısmını da dün oynanan Ofspor maçında kağıt mendil satarak topladık. Bu topladığımız 4 bin TL’yi kulübe teslim edeceğiz” diye konuştu. Direniş Taraftar Grubu olarak tribünlerde küfür edilmesine asla izin vermeyeceklerinin altını çizen Tugay, “Bundan sonra küfür edene biz ‘dur’ diyeceğiz” diye ekledi. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

ÖHD: Levent Pişkin yalnız değildir

SONRAKİ HABER

Cezaevi müdürü: Gökten su yağdıracak kudretimiz yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa