31 Ağustos 2009 00:00
Oyunumdan çok memnunum
GÜNÜN YAZILARI
Galatasaray kaptanı Arda Turan, göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu söyledi.
GS TVye açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, performansındaki artışta, kaptanlığın vermiş olduğu sorumluluğun yüzde yüz etkisi olduğunu belirterek, Benim herkese örnek olmam gerekir ve bunun için de elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Elbette kötü oynadığım maçlar da olabilir ama çok şükür sezona iyi başladık ve her şey iyi gidiyor ama bunun iyi gitmesinin en büyük sebebi takımın kazanması. Benim performansım takım kazandıkça ön plana çıkar. Ben takımım için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ne olursa olsun Takımım kazanacaksa ben kötü oynamaya da razıyım.
Her şey takım için. Daha önce de söylemiştim, kaptan olmak, 10 numara ve her şey bu takımın başarısı için bir araç. Amaca giden yolda araçların ne olduğu önemli değil. Benim Elanonun ya da başka bir futbolcunun performansı hiç önemli değil, önemli olan takımın kazanması. Performansımdan dolayı ben de çok mutluyum, takımıma katkı sağlayabildiğim için. Bana huzur veriyor, işimi iyi yapmanın mutluluğunu veriyor.Umarım herşey böyle devam eder. diye konuştu.
Arda, bütün mücadelelerinin Galatasarayın iyiliği için olduğunu da ifade ederek, Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da oluruz, hücum oyuncusu da... yeri geldiğinde takımın 10 numarası da oluruz. Anlatmak istediğim şu; bize ne görev verilirse o yapılır. Biz Galatasarayın evladıyız. Takımın başarısı için buradayız. Bizim bu performanslarımız Galatasaray şampiyon olduğu zaman kıymetli olacak.O zaman bu keyfi, bu gururu yaşarız ama bunun zamanı şimdi değil. şeklinde konuştu.
Avrupa kupalarından ümitli olduğunu da belirten yetenekli futbolcu, şunları söyledi: Her zaman söylediğim bir şey var; Galatasaray hangi branşta olursa olsun hep şampiyonluğa adaydır. Bize öğretilen, yaşatılan budur. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi, hissettiğimiz gibi olur. Takım arkadaşlarımızla beraber, sizlerle beraber, yönetimimizle beraber her şey beklediğimiz gibi olur.
CANER GELİYOR
Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, SK Moskovalı Caner Erkinin transferinin bugün bitebileceğini söyledi
Radyospora konuşan Adnan Sezgin, milli futbolcunun transferi için kulübü ve futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, Her iki cepheyle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa bu futbolcunun transferi en geç Pazartesi günü bitebilir. diye konuştu.
UEFA Avrupa Ligi grubunu da değerlendiren Sezgin, grupta kendilerine Yunan temsilcisi Panathinaikosu rakip gördüklerini ima ederek, İlk maçımızı Panathinaikos ile deplasmanda yapacağız. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bu yıl iyi bir takım kurduk. Panathinaikos güçlü bir takım; ancak Galatasaray iyi bir hava yakaladı. Panathinaikosu dışarıda da içerde de yenecek güçteyiz. Bu gruptan rahat bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. şeklinde konuştu.
ASLAN LİGE DÖNÜYOR
Ligde farklı galibiyetlere imza atan Galatasaray bugün saat 21.00de Ankaraspora konuk oluyor.
İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 6sını Galatasaray kazandı, 4 maç berabere sonuçlandı ve Ankaraspor henüz galibiyet alamadı.
Galatasaray, 10 maçta toplam 17 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.
Geçen sezon yapılan maçlar Ankarada 0-0, İstanbulda da 1-1 tamamlanmıştı.
İki ekip arasında ligde yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Sezon Maç Sonuç
2004-2005 B.Şehir Belediyesi Ankaraspor-G.Saray 0 - 2
G.Saray-B.Şehir Belediyesi Ankaraspor 4 - 2
2005-2006 Ankaraspor-Galatasaray 1 - 2
Galatasaray-Ankaraspor 4 - 0
2006-2007 Ankaraspor-Galatasaray 1 - 1
Galatasaray-Ankaraspor 2 - 0 (Seyircisiz)
2007-2008 Galatasaray-Ankaraspor 0 - 0 (Seyircisiz)
Ankaraspor-Galatasaray 0 - 1
2008-2009 Ankaraspor-Galatasaray 0 - 0
Galatasaray-Ankaraspor 1 - 1
(SPOR SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et