16 Kasım 2017 00:26

Fenerbahçeli medyayı deşifre edelim

Fenerbahçeli medyayı deşifre edelim

Fotoğraf: Envato

Paylaş

Fenerbahçeli medya kelamı Hıncal Uluç’un icadıdır.

Daha öncesi var mı bilmiyorum, bulamadım.

Kim bu Fenerbahçeli medya?

Spor kanallarına bakıyorum bulamıyorum, köşe yazılarına bakıyorum bulamıyorum ama söyleyenler büyük gazeteciler sürekli kullanıyorlar “Fenerbahçeli medya”, yalan söyleyecek halleri yok ya?

Yandaş, candaş A Spor’a bakıyorum.

Fenerbahçe’yi hiç sevmeyen, yayıncı kuruluştan atılmasını “terbiyesizce”, sürekli argo konuşması değil de Aziz Yıldırım’a bağlayan Erman Toroğlu kanalın yıldızı.

Söz konusu Fenerbahçe olunca penaltı kurallarını bile değiştiren adam.

Yancıları kim?

Mesela 3 Temmuz sürecinde neredeyse “Cemaatin” spor sözcülüğünü üstlenen Beşiktaşlı Turgay Demir, Galatasaraylı kimliği ile bilinen Levent Tüzemen. Ha diyeceksiniz Gürcan Bilgiç de var. Siz en son ne zaman Bilgiç’in Fenerbahçe’yi savunduğunu gördünüz?

Diğer programlarda kimler var.

Sabah akşam Fenerbahçe manipülasyonu yapan Hıncal Uluç’un sözde Fenerbahçeli partneri Kemal Belgin. Yersen Kemal Belgin Fenerbahçelidir.

Dönüyorsun, eski belediye başkanının, Beyaz TV’sinin çok seyredilen spor programına, zamanında “Cemaatin” 3 Temmuz sürecinin en büyük destekçileri Ahmet Çakar, Rasim Ozan höykürüyor. Fenerbahçe aleyhine. Diyeceksiniz ki Abdülkerim Durmaz var Fenerbahçeli ya o.

Bu lafı diyen Abdülkerim’in Kemal Belgin’den ne farkı kaldığını anlatabilir mi?

Sağdan, soldan hangi medya kuruluşuna gidersen git, yahu biri bana Fenerbahçeli medyayı anlatsın.

Demirören’in gazetelerinde Vatan ve Milliyet’te kim yapıyor Fenerbahçelilik…

Beyaz TV’deki programı eleştirdi diye 40 gün yazı yazdırılmayan “zavallı” Ercan Güven denilen muharrir sabah akşam Milliyet köşesinden en kolay küfür edilebilir olarak Fenerbahçe’yi seçti mesela…

Cumhuriyet’te var mı Fenerbahçeli?

Mesela Bağış Erten Fenerbahçeliliğini gizlemek için yazı yazarken, Gülengül Altınsay bildiğin Beşiktaşlı yazılar yazıyor ama medya Fenerbahçeli. Rıdvan, Rüştü aman bize Fenerbahçeli denmesin diye, tabii biraz da geleceğe ilişkin planları nedeniyle, nesnellik adına penaltıları bile görmeyecek noktaya geldiler.

Bir tane moderatör var mı Fenerbahçeli: Serhat Ulueren, Ertem Şener, Serkan Korkmaz hangisi?

Hani bilimsel filan yaklaşıyor dediğimiz Mehmet Demirkol, Uğur Meleke filan mı Fenerbahçeli? Yahu sahi kim bu Fenerbahçeli medya? 

Bilen gören varsa bildirsin deşifre edeceğim, yoksa artık bırakın bu Goebbels maymunluğunu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...