Fon vurgunu soruşturması: 11 kişi tutuklandı
Fon vurgunu soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 15 kişiden 11'i tutuklandı 4 kişi 'ev hapsi' şeklinde adli kontrol istemiyle serbest bırakıldı.
Fon vurgununa ilişkin yürütülen soruşturmada 31 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan 15 kişi adliyeye getirildi. Gözaltındakilerin 11'i tutuklama talebi, 4 kişi 'Ev hapsi' şeklinde adli kontrol istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sermaye piyasalarındaki işlemlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) ilettiği raporlar ve yazılı başvurular doğrultusunda Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. (IEYHO), Vişne Madencilik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (VSNMD), Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ODINE) ve Tera Finansal Yatırımlar Holding A.Ş. (TRHOL) payları incelendi. Şirketlerin paylarına ilişkin iddialar ve SPK tarafından iletilen raporların değerlendirilmesinin ardından 31 kişi gözaltına alındı.
15 kişi adliyeye sevk edildi
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 15 şüpheli adliyeye sevk edildi. Gözaltında bulunan 16 şüphelinin ise emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.
11 kişi hakkında tutuklama talebi
Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan şüphelilerden 11'i tutuklama talebi, 4 kişi 'Ev hapsi' şeklinde adli kontrol istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
11 kişi tutuklandı
Hakimliğe sevk edilen 11 şüpheli tutuklanırken, 4 kişi ise ‘ev hapsi’ şeklinde adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et