22.10.2026 16:16

Mirkelam İstanbul’da dinleyicileriyle buluşacak

Mirkelam, hafızalara kazınan şarkılarıyla İstanbul’da dinleyicileriyle buluşacak. Sanatçı, 23 Ekim’de %100 Studio’da konser verecek.

Mirkelam İstanbul’da dinleyicileriyle buluşacak

Mirkelam, 23 Ekim Cuma günü İstanbul’da sahne alacak. “Her Gece”, “Tavla”, “Hatıralar”, “Kokoreç” ve “Fotoğraf” gibi şarkılarıyla tanınan sanatçı, Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşacak.

Uzun yıllardır müzik çalışmalarını sürdüren Mirkelam, kendine özgü tarzı ve farklı kuşaklara ulaşan repertuvarıyla tanınıyor. Sanatçının İstanbul konseri, 23 Ekim Cuma günü saat 21.30’da başlayacak. Etkinlik alanının kapıları ise 20.30’da açılacak.

Mirkelam konseri nerede, saat kaçta?

Mirkelam’ın konseri, İstanbul Beşiktaş’taki Zorlu PSM bünyesinde bulunan %100 Studio’da gerçekleşecek. Etkinlik 18 yaş ve üzerindeki katılımcılara açık olacak.

Konser bilgileri

  • Tarih: 23 Ekim 2026 Cuma
  • Saat: 21.30
  • Kapı açılışı: 20.30
  • Mekân: Zorlu PSM %100 Studio, Beşiktaş
  • Bilet: Passo üzerinden
(Kültür Servisi)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
22.10.2026 15:27

Tasfiye edilen fonlarda 55 bin 755 hesaba 49,7 milyar lira ödendi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılan 7'nci Fon Kurulu Toplantısı'nın ardından, tasfiye sürecindeki fon sayısının 131'den 47'ye gerilediği açıklandı.

Tasfiye edilen fonlarda 55 bin 755 hesaba 49,7 milyar lira ödendi

Fotoğraf: Jakub Żerdzicki/Unsplash

22.10.2026 13:38

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, CHP'den istifa etti

CHP'nin tedbirli olarak kesin çıkarma istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk ettiği Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, CHP'den istifa etti

Fotoğraf: ANKA

22.10.2026 10:24 / Güncelleme: 10:44

Tüketici güveninde sert düşüş: Endeks bir ayda 7,1 puan gerileyerek 84,8'e indi

Artan hayat pahalılığı ve düşen alım gücü, tüketici güvenini aşağı çekti. Eylül ayında 91,9 olan tüketici güven endeksi, ekimde yüzde 7,7'lik düşüşle 84,8'e geriledi.

Tüketici güveninde sert düşüş: Endeks bir ayda 7,1 puan gerileyerek 84,8'e indi

Fotoğraf: Pexels

22.10.2026 14:29

Smart Solar işçilerinden Meclis’te çağrı: '85 işçi işe geri alınsın, sendikal özgürlüğümüz tanınsın'

Aliağa’da Smart Solar fabrikasında sendika değiştirdikleri için işten çıkarılan işçiler, milletvekillerinin katılımıyla Meclis’te basın toplantısı düzenleyerek şirkette işten çıkarmaların durdurulmasını ve sendikal haklarının tanınmasını talep etti.

Smart Solar işçilerinden Meclis’te çağrı: '85 işçi işe geri alınsın, sendikal özgürlüğümüz tanınsın'

İçerik yükleniyor...

(İşçi Sendika Servisi)

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!