Mersin'de zemin katında çökme meydana gelen bina tahliye edildi
Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde zemin çökmesi yaşanan 3 katlı bina, güvenlik nedeniyle tahliye edildi.
Fotoğraf: DHA
Mersin - Yenişehir ilçesinde saat 21.00 sıralarında Mersin'in Gazi Mahallesi 1305 Sokakta bulunan 3 katlı bir binanın zemininde çökme ve hasar oluştuğunu fark eden daire sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları incelemenin ardından binanın tedbir amaçlı boşaltılmasına karar verdi.
Binada yaşayan 40 kişi tahliye edilirken, olay yerine gelen Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök de incelemelerde bulundu. Şengök, incelemelerinin ardından bina sakinlerine durum hakkında bilgilendirme yaptı.
Tahliye edilen vatandaşlar, Yenişehir Belediyesine ait misafirhaneye yerleştirildi. Ekiplerin binada incelemesi devam ediyor.
(DHA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et