Murat Emir’den fon soruşturması tepkisi: 'Dosya saray koridorlarına uzandığı yerde kapatılırsa soruşturma eksik kalır'
Yeni Partili Murat Emir, gözaltına alınan eski Başbakan Danışmanı Ertan Aydın'ın Tera Yatırım’daki görevinden ayrılışına ilişkin, “Dosya saray koridorlarına uzandığı yerde kapatılırsa soruşturma eksik kalır” dedi.
Fotoğraf: AA
Yeni Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, eski Başbakan Danışmanı Ertan Aydın'ın fon soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına ilişkin, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
“Vurgundaki sıkıntıyı önceden bilip ‘Oradan ayrıl’ tavsiyesi veren o büyük sorulmazsa bu dosya saray koridorlarına uzandığı yerde kapatılırsa soruşturma eksik kalır” diye tepki gösteren Emir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Yüzyılı söylemini üreten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski siyasi başdanışmanı ve AKP eski Milletvekili Ertan Aydın, asrın vurgunu fon soruşturmasında gözaltına alındı. Fırtına yaklaşırken Tera Yatırım'daki görevinden ayrılışını, ‘Bazı sıkıntıları görüp büyüklerimizle istişare ederek ayrılmıştım’ sözleriyle anlatmıştı. AKP'de milletvekilliği, Erdoğan'a başdanışmanlık ve seçim kampanyası yöneticiliği yapmış bir ismin akıl danıştığı büyükleri kim? Vurgundaki sıkıntıyı önceden bilip ‘Oradan ayrıl’ tavsiyesi veren o büyük sorulmazsa bu dosya saray koridorlarına uzandığı yerde kapatılırsa soruşturma eksik kalır.”
(ANKA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et