Yalova'da sağanak yağış nedeniyle bahçesi çöken bina tahliye edildi
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde sağanak nedeniyle bahçesinde çökme meydana gelen 5 katlı bina tedbir amacıyla tahliye edildi.
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde sağanak yağış nedeniyle bahçesi çöken 5 katlı binayı, ekipler tedbir amaçlı tahliye etti.
İlçeye bağlı Teşvikiye beldesindeki sağanak nedeniyle Teşvikiye Deresi'ndeki suyun debisi yükseldi. Dere kenarındaki bir sitede yer alan 5 katlı binaya ait bahçede çökme meydana geldi. Binada bulunanlar ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerce tahliye edildi. Ekipler, bina çevresini güvenlik şeridiyle kapattı.
"Bahçenin altından boru geçiyor"
Bina sakinlerinden Hakan Öner, yaptığı açıklamada, sabah saat 5'te evin yanındaki bahçede çökme yaşandığını belirterek, "Bahçenin altından boru geçiyordu, tahliye borusu var. İçten su vurunca onun baskısıyla çökme yaşandı. Binayı boşalttırdılar. Bu binada 16 daire var, 6 dairede insanlar yaşıyor" dedi.
Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et