11.10.2026 09:18

İlkay Gündoğan Galatasaray’dan ayrılacak mı? Gözler ocak ayına çevrildi

Galatasaray’da bu sezon tüm kulvarlarda yalnızca 11 dakika forma giyen İlkay Gündoğan’ın ocak ayında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Deneyimli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İlkay Gündoğan Galatasaray’dan ayrılacak mı? Gözler ocak ayına çevrildi

Fotoğraf: Steffen Prößdorf/Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

Galatasaray’da İlkay Gündoğan’ın devre arasında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Kasımpaşa karşılaşmasında sınırlı süre alan 35 yaşındaki futbolcunun geleceği tartışılırken, teknik direktör Okan Buruk’un oyuncu tercihi de dikkat çekti.

Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada yaşananlar, İlkay Gündoğan’ın takımdaki geleceğine ilişkin iddiaları gündeme getirdi. Sabah gazetesinde yer alan haberde, deneyimli orta saha oyuncusunun ocak ayında takımdan ayrılabilecek ilk isim olduğu ileri sürüldü.

Kasımpaşa maçında yalnızca 11 dakika oynadı

Haberde, İlkay Gündoğan’ın Kasımpaşa maçına ilk 11’de başlayabileceğinin konuşulduğu, ancak Okan Buruk’un oyuncu yerine Renato Nhaga’yı tercih ettiği belirtildi. Bu tercihin, deneyimli futbolcunun takımdaki geleceğine ilişkin bir mesaj olarak yorumlandığı aktarıldı.

35 yaşındaki İlkay Gündoğan, bu sezon tüm kulvarlarda iki maçta forma giyerken toplam 11 dakika sahada kaldı.

“Oynamıyorum ki niye hazır olayım?”

İlkay Gündoğan, Kasımpaşa maçının ardından kendisine yöneltilen “Barcelona maçına hazır mısın?” sorusuna, “Oynamıyorum ki niye hazır olayım?” yanıtını vermişti.

Gündoğan’ın eşi Sara Gündoğan da daha önce oyuncunun forma şansı bulamamasına ilişkin tartışmalar sırasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Neden oynamadığını sormak istiyorsanız bana değil hocanıza sorun” ifadelerini kullanmıştı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

İlkay Gündoğan’ın Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Haberde, deneyimli futbolcunun yıllık ücretinin 4,5 milyon euro olduğu bilgisi de yer aldı.

İlkay Gündoğan’ın devre arasında takımdan ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin ise kulüpten yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

(Spor Servisi)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
11.10.2026 07:30 / Güncelleme: 07:57

Türkiye’nin bir yanında güneş, diğer yanında sağanak bekleniyor: Hangi illerde yağmur var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile bazı iç ve doğu kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Türkiye’nin bir yanında güneş, diğer yanında sağanak bekleniyor: Hangi illerde yağmur var?

Fotoğraf: Jon Tyson/Unsplash

11.10.2026 00:20 / Güncelleme: 07:58

Smart patronu işçinin emeğini, AKP İzmirlinin iradesini gasbetti

Direnişteki Smart Solar işçileri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AKP’ye geçişini Evrensel'e değerlendirdi: "Biz nasıl Smart patronuna karşı fabrika önünde birlik oluyorsak halkımızın da bu süreçte birlik, tek ses olması gerekiyor.”

Smart patronu işçinin emeğini, AKP İzmirlinin iradesini gasbetti

Fotoğraf: Evrensel

11.10.2026 00:05

Kayıt dışı çalışan kadınlar daha az kazanıyor

OECD’nin 81 ülkeyi kapsayan raporu, kayıt dışı çalışan kadınların erkeklerden yüzde 31 daha az kazandığını, bakım yükünün ve güvencesizliğin kadınların çalışma yaşamındaki eşitsizliği derinleştirdiğini ortaya koyuyor.

Kayıt dışı çalışan kadınlar daha az kazanıyor
10.10.2026 22:03 / Güncelleme: 23:55

Ankara 2 No’lu Baro Başkanı'ndan itiraf: 'Bakanlık bize ayrıcalık tanıdı, 70 üyemizi hakim-savcı yaptık'

Ankara 2 No’lu Baro Başkanı Avukat Gökhan Ağdemir, katıldığı canlı yayında barolarına üye avukatların hakimlik ve savcılık atamalarında bakanlıkla görüşerek referans olduklarını açıkladı.

Ankara 2 No’lu Baro Başkanı'ndan itiraf: “Bakanlık bize ayrıcalık tanıdı, 70 üyemizi hakim-savcı yaptık”
11.10.2026 00:25

Sovyetler mirasının bir günü: Planlı dairelerde kolektif yaşamlar

Sovyet binaları eskilerden bu yana yaşayanların yanı sıra gençler ve yeni nesiller de bu binalarda yaşamaya devam ediyor. Rusya’da yaşayan Eli, YouTube kanalında yayımladığı videoda Sovyet evine dair gündelik yaşamı paylaşıyor.

Sovyetler mirasının bir günü: Planlı dairelerde kolektif yaşamlar

Sovyetlerden kalma konutlar

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!