Avrupa maçları öncesi erteleme talebi: Üç kulüp TFF’ye başvuracak
Avrupa kupalarında play-off turuna çıkacak Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, yoğun fikstür nedeniyle Süper Lig’in 2’inci haftasındaki maçlarının ertelenmesi için TFF’ye başvurmaya hazırlanıyor.
Avrupa kupalarında play-off turunda mücadele edecek Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, yoğun fikstür nedeniyle Süper Lig’in 2’nci haftasında oynayacakları karşılaşmaların ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurmaya hazırlanıyor.
Ajansspor’un haberine göre üç kulüp, Avrupa kupalarındaki play-off mücadeleleri ile lig karşılaşmaları arasındaki sürenin kısa olması nedeniyle Süper Lig maçlarının ileri bir tarihte oynanmasını talep edecek. Kulüplerin başvurularını bugün TFF’ye iletmesi bekleniyor.
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fransa temsilcisi Olympique Lyon ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan ekibi Ferencvaros ile oynarken, Beşiktaş ise Litvanya temsilcisi Kauno Zalgiris karşısında tur arayacak.
Üç maç için erteleme talebi
Kulüplerin başvurusu kapsamında Fenerbahçe-Konyaspor, Trabzonspor-Başakşehir ve Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmalarının ileri bir tarihe ertelenmesi istenecek.
Fenerbahçe, Avrupa’daki play-off turunun ilk maçına 18 Ağustos’ta çıkacak. Trabzonspor ile Beşiktaş ise ilk karşılaşmalarını 20 Ağustos’ta oynayacak.
Gözler TFF’nin kararında
Üç kulübün başvurusunun ardından TFF’nin vereceği karar bekleniyor. Federasyonun erteleme taleplerini kabul etmesi durumunda Süper Lig’in 2’nci haftasındaki söz konusu karşılaşmaların oynanacağı yeni tarihler daha sonra açıklanacak.
(Spor Servisi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et