6 Mayıs 2025 14:03

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Atatürk Havalimanı terminal binalarının teknopark ilan edildiğini duyurdu. Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bilişim Vadisi'ne bağlı olarak kurulan bu yeni teknoparkın "Terminal İstanbul" markasıyla faaliyet göstereceğini ve dünyanın en büyük teknoloji girişimciliği merkezi olmayı hedeflediğini belirtti.

Kacır, “Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan kararla, Atatürk Havalimanı terminal binaları teknopark ilan edildi. Binlerce teknoloji girişimi bu merkezde doğacak, büyüyecek ve yatırımcılarla buluşacak. İstanbul’u küresel ölçekte bir girişimcilik merkezi yapacağız,” dedi. (Haber Merkezi)

ABONE OL

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Bakanlık önünde grev ve istifa sesleri

Bakanlık önünde grev ve istifa sesleri

Kamu işçileri, Türk-İş’in Maliye Bakanlığı önünde yapmak istediği basın açıklamasını mitinge çevirdi. Yüzde 16 zam dayatmasının grev anlamına geldiğini dile getiren işçiler, sendikacılara “eylem, eylem” diye seslenerek mücadele kararları alınmasını istedi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i istifaya çağıran işçiler, “Artık yeter” dedi

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Çevre davalarının maliyeti çok yüksek. Bilirkişi 200 bin istiyor. Dava kaybedilirse emekli maaşından kesiliyor

Evrensel'i Takip Et