14 Nisan 2021 17:31

İftarda misafirliğe gitmek 84 milyona yasak ama Erdoğan çiftine serbest

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrasında yaptığı açıklamada "toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilmeyecek" diyen Erdoğan iftarda bir ailenin evine misafir oldu.

Fotoğraf: @tcbestepe 

Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrasında yaptığı açıklamada "Ramazan ayında fedakarlık yapacağız. Ramazan ayı boyunca ülke genelinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilmeyecek" demişti. Ancak Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen iftar programında hayatını kaybeden asker ve polislerin aileleri ile "toplu" iftar" yaparken bugün de bir ailenin evine misafir oldu. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ramazanın ikinci iftarında Ankara'nın Mamak ilçesinde oturan bir ailenin misafiri oldu. Yemeğin ardından evdekilerle çay içip sohbet eden Erdoğan çifti, çocuklara tablet hediye etti.

LEBALEP KONGRELERİ HATIRLATTI

Erdoğan'ın ülke genelinde kısıtlama kararları olmasına ve vatandaşa kesilen milyonlarca liralık maske-mesafe cezalarına rağmen yaptığı lebalep kongreleri hatırlatan iftar yemekleri tepki çekti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sağlık Bakanlığı'nın genelgesi sağlıkçıların tepkisini çekti: Halimiz ne olacak?

SONRAKİ HABER

"Adana’da aşı çıkıp, gitmeyenlerin oranı yüzde 20, Bakanlık aşı takibi yapmalı"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa