27 Kasım 2020 13:27

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'dan, Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni mektup

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik üçüncü kez mektup yazdı, "Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?" dedi.

Alaattin Çakıcı fotoğrafı kendi Twitter paylaşımından alınmıştır & Kemal Kılıçdaroğlu | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni bir mektup yazarak, "Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?" dedi. Çakıcı geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'na hakaret ve tehdit içeren paylaşımlarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çakıcı'ya sahip çıkmıştı.

Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir mektup daha yayınladı. Çakıcı'nın, Kılıçdaroğlu'na yine "Beni öldürtebilecek yürek var mı" şeklinde ifadeler kullanması dikkat çekti.

Alaattin Çakıcı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na yazdığı 3. mektup şöyle * :

"FOX TV'de Sayın Kılıçdaroğlu Şahsım ile ilgili yine birşeyler zırvalamış. Bu Ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor, Evet Konuşuyor ama Bölücülerin ağzıyla konuşuyor. " Mafya bozuntusu 5 Paralık adam" ifadesini kullanmış.

Ona soruyorum.

Pkk ya, silahlı terör örgütlerine, Batıya ve üst akıla hizmet eden Kemal Kiliçdaroğlu, Bu Millet Senin Kaç Paralık adam olduğunu zeten biliyor. Sen bunu biliyormusun ? Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak pkk, silahlı terör örgütlerini ve fetöcüleri savunuyorsun?

Ülkeni niye Batılı ülkelere ve ABD' ne şikayet ediyorsun. Adamlik parayla ölçülmez. Bu millet herşeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var, Boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek varmı bay Kemal. Bu zorlu süreçte provakatörlük yapacağına Devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin, ama devlet düşmanlarıyla iş birliği yapan kişide akıl ne gezer.

Zaten kardeşin bile söylüyor "AKLİ SAĞLIK SORUNLARI VAR" diye. Dengesiz konuşmalarınla sürekli Devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir. Allah'a iman etmişsen Allah seni islah etsin."

* Yazım hataları düzeltilmemiştir.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Van'da mülteci merkezinde tecavüze soruşturma açıldı

SONRAKİ HABER

BES İzmir Şubesi: OHAL Komisyonu suç işlemektedir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa