18 Kasım 2020 11:57

Alaattin Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaretlerini sürdürdü

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu açık şekilde tehdit etmesinin ardından hakkında herhangi bir işlem başlatılmamasını fırsat bilerek tehdit ve hakaretlerini sürdürdü.

Alaattin Çakıcı fotoğrafı kendi Twitter paylaşımından alınmıştır & Kemal Kılıçdaroğlu | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehditler ve hakaretler savurmaya devam ediyor.

Dün akşam Twitter hesabından 4 sayfalık bir yazının fotoğraflarını paylaşarak Kılıçdaroğlu'na yönelik "Dürzü, akıllı ol, seni fasulye çubuğu ile, bakla kazığı ile tanıştırırım" ifadelerini kullanan Çakıcı hakkında Kılıçdaroğlu'nun avukatı suç duyurusunda bulunmuştu.

KILIÇDAROĞLU: ÇAKALLARIN BULUNDUĞU YERDE KİMSE BİZE BİR ŞEY SÖYLEYEMEZ

Kemal Kılıçdaroğlu ise Çakıcı'nın bu hadsiz sözleri üzerine açıklama yaptı ve "Erdoğan'ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli'yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor. Ya şu Türkiye'nin geldiği hale bakın. Hukukun olmadığı, hukukun ihlal edildiği, devlette liyakatin çöktüğü, yargının olmadığı yerde bir süre sonra devlet organize suç örgütü haline dönüşebilir. Bana cevap verecek olan Sayın Bahçeli'dir veya onun arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne onu bilmiyoruz ama ciddiye alınacak bir olay değil. Hiç kimse unutmasın, bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvayımilliye'dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse ama hiç kimse bize bir şey söyleyemez" ifadelerini kullandı.

ÇAKICI TEHDİTLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Ana muhalefet partisinin genel başkanına hakaretler ve tehditler savuran Alaattin Çakıcı hakkında şu ana dek herhangi bir işlem yapılmazken Çakıcı da bunu fırsat bilerek hadsiz söylemlerini sürdürdü.

Twitter hesabından bir tehdit yazısı daha paylaşan Alaattin Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu ve avanesi; Sizler yıllardır her gün Devlete hakaret etmektesiniz. Siz her türlü ahlaksızlığı ve hakareti meşru zeminlere taşıyorsunuz.

Demin basın açıklamanı izledim; "Çakalların olduğu yerde bize kimse bir şey söyleyemez." ifadesini kullanıyorsun.

Be dilinin ayarı olmayan, bre gafil, sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sen ve avanene sesleniyorum; Başta sende ve avanen de yürek varsa, ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Soruyorum; sen de ve avanen de o yürek var mı? Kuva-i Milliye ruhundan bahsediyorsun Kuva-i Milliye ruhu Türkiye'nin manevi tapusudur. Kuva-i Milliye ruhu taşıyanlar, pkk ve silahlı sol örgütlerle birlikte hareket etmez. Hadi ordan gafil Sen de olsa olsa bölücülük ruhu vardır.

Be Devlet düşmanı, sakın Atatürk'ü ağzına alma. O yalaka ağzınla Atatürk'ün manevi değerlerini kirletme. Seksen üç milyon seni iyi tanıyor. Sayın Bahçeliyi ağzına alma, sen onun koç yumurtası bile olamazsın."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çukurova Üniversitesi öğrencileri online sınavla ilgili Rektör Yardımcısı ile görüştü

SONRAKİ HABER

Müzisyen Halil Sezai'nin aldığı cezanın gerekçeli kararı açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa