17 Mart 2020 12:29
Son Güncellenme Tarihi: 17 Mart 2020 16:45

AKP'li ilçe belediye başkanları İBB'nin koronavirüs toplantısına katılmadı

İYİ Partili İbrahim Özkan, AKP'li ilçe belediye başkanlarının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davetiyle düzenlenen koronavirüs tedbirleri konulu acil toplantıya katılmadığını söyledi.

Fotoğraf: @ibrahim_ozkan61'ın Twitter hesabından alınmıştır. 

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, AKP'li belediye başkanlarının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davetiyle düzenlenen koronavirüs tedbirleri konulu acil toplantıya katılmadığını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Özkan, toplantıya katılamayan AKP'li belediye başkanlarına "Bu kadar hassas bir konuda bile partizanlık yapan AK Parti grubunu kınıyorum. Toplantıya katılmayan AKP kafası, aşıyı Ekrem İmamoglu bulsa bile kullanmayacak kadar nefret dolu kafadır" ifadeleriyle tepki gösterdi. Özkan, AKP'li belediye başkanlarına "Yarın sokağa çıkma yasağı gelse koordinasyonu nasıl sağlayacağız" sorusunu da yöneltti.

Özkan'ın mesajları şöyle:

"İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, 39 İlçe Belediye Başkanını koronavirüs konusunda alınacak tedbirler için acil toplantıya davet etti. Maalesef AK Partili hiçbir Belediye Başkanı katılmadı. Bu kadar hassas bir konuda bile partizanlık yapan AK Parti grubunu kınıyorum.

Bugün koronavirus önlemleri koordinasyon toplantısına katılmayan AKP kafası, aşıyı Ekrem İmamoglu bulsa bile kullanmayacak kadar nefret dolu kafadır. Biz bugünlerde birlik olmayacağız da ne zaman olacağız? Yarın sokağa çıkma yasağı gelse koordinasyonu nasıl sağlayacağız."

AKP VE MHP, TBMM'DE KORONAVİRÜS KOMİSYONU TEKLİFİNİ REDDETTİ

TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Partinin koronavirüs ile ilgili verdiği Meclis araştırma önergeleri de bugün AKP ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla reddedilmişti. (HABER MERKEZİ)

{{399707}} 

ÖNCEKİ HABER

Jantsa fabrikası önünde koronavirüs bildirisi dağıtan EMEP’lilere engelleme

SONRAKİ HABER

Selahattin Demirtaş'tan koronavirüs çağrısı: Ücretsiz sağlık, ücretli izin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...