17 Mart 2020 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir hafta sonra ilk kez kameraların karşısına geçecek

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının açıklanmasının ardından kameraların karşısına geçmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın açıklama açıklama yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan | Fotoğraf: AA

Paylaş

En son Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiği gün 11 Mart'ta kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın (18 Mart 2020) kamuoyunu konuya ilişkin bilgilendireceği duyuruldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Twitter hesabından paylaştığı mesaja göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın koronavirüs  ile mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek ve ardından kameraların karşısına geçecek. Altun'un açıklaması şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan çarşamba günü yeni tip koronavirüs ile mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek ve toplantının hemen akabinde millet-devlet birlikteliğiyle atmamız gereken adımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendireceklerdir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 11 Mart'ta partisinin Meclisteki grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, salgının Türkiye'de de etkisini göstermesinin ardından konuya ilişkin hiçbir açıklama yapmadığı gerekçesiyle eleştirilmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye'de ilk ölüm gerçekleşti, vaka sayısı 98 | Gelişmeler (17 Mart)

SONRAKİ HABER

Kayseri'de işçi servisi devrildi: 21 işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...