26 Kasım 2019 07:46

Muharrem İnce, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan ve Talat Atilla’ya dava açıyor

Muharrem İnce, "Saraya'a giden CHP'li" olduğu iddiasını ortaya atan gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla’ya tazminat davası açıyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

ESKİ CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı’nı ziyaret ettiğini savunan gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla’ya bugün ceza ve tazminat davası açacağını açıkladı. İnce, “CHP Genel Merkezi’nin de dava açması gerekiyor” dedi.

Hürriyet’ten İsmail Saymaz’a konuşan İnce, Turan ve Atilla’ya iftira suçlamasından dava açacağını belirterek, “Avukatlarıma ‘Üç kuruşluk dava açın’ dedim. Avukatlarım yanlış olacağını kaydederek, ‘Takdirini bize bırak’ dedi. İftiraya uğradım” diye konuştu. 

CHP Genel Merkezi’ni de dava açmaya davet eden İnce, “Onlar neden dava açmıyor? Talat Atilla yalan söylüyorsa dava açmalılar. Ben kaynağın CHP’li olup olmadığını bilemem. Onu CHP yönetimi bulacak” dedi. 

İnce, iktidara hizmet ettiği suçlamasına “Ben şerefi ve onuruna laf edilmiş, mağdur edilmiş bir insanım. Şerefimi kurtarmaya çalışıyorum. Yerimde kim olsa aynısını yapar” yanıtı verdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tekstil devi SARAR toplu işten atma hazırlığında

SONRAKİ HABER

İstanbul'da AKM inşaatında iş kazası: 1 işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...