19 Kasım 2019 10:56

Bahçeli’den Erdoğan’a EYT desteği: Bizim için de kabul gören bir değerlendirme

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Bahçeli, Erdoğan’ın EYT ile ilgili yaptığı açıklamalara destek verdiklerini söyledi.

Fotoğraf: Murat Kula/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli, Erdoğan’ın EYT ile ilgili yaptığı açıklamalara "Cumhurbaşkanı’nın son konuşmasındaki değerlendirme bizim için de genel kabul gören bir değerlendirmedir" diyerek destek verdi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Muhalefet Kulisi'nde oturan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin yanına geldi. Bahçeli ile bir süre konuşan Erdoğan, gazetecilerin görüşmeye ilişkin sorusu üzerine "Güzel bir sürpriz oldu" dedi. 

Yaklaşık 15 dakikalık sohbetin ardından Meclis’ten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili bir soru üzerine, “Cumhurbaşkanı’nın son konuşmasındaki değerlendirme bizim için de genel kabul gören bir değerlendirmedir. Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümetinin de değerlendirmesi Türkiye açısından bize göre isabetli olmuştur” dedi.

Erdoğan 16 Kasım'da emekilikte yaşa takılanlar (EYT) için, "Tutturmuş bir EYT, erken emeklilik. İskandinav ülkelerinin hepsi bu sistemle battı. Biz bunu yapmayacağız. Seçim kaybetsek de yokum" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Büşra’nın mevlidi, Berra bebek ve tek taş yüzük

SONRAKİ HABER

Fotoğraflarla Yıldız Kenter

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...