05 Eylül 2019 07:15

Çocuk emeği atölyeleri 5 Ekim’de başlıyor

Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfının yürütücülüğünü yaptığı çocuk emeği atölyesi için başvurular başladı. Atölyelere son başvuru tarihi 27 Eylül.

Logo: Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfı

Paylaş

Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfı tarafından yürütülen, her biri çocuk emeği sorununun çeşitli boyutlarının ele alındığı 8 haftalık atölye çalışmalarından oluşacak olan çocuk emeği atölyesine kayıt için başvurular başladı. Katılımın ücretsiz olacağı atölyelere son başvuru tarihi 27 Eylül.

Her hafta cumartesi günleri Fişek Vakfının Ankara Kızılay’daki binasında yürütülecek atölyelerdeki konular ise şu şekilde: “Atölye 1: Çocuk Emeği Tartışmalarına Yaklaşım (Taner Akpınar-Nail Dertli), Atölye 2: Çocuk Emeği Araştırmaları İçin Yöntem I (Metin Özuğurlu), Atölye 3: Çocuk İşçiliği: Hukuki Durum ve Türkiye’nin Uluslararası Sözleşmelere Uyumu (Gaye Burcu Yıldız), Atölye 4: Tarımda Çocuk Emeği (Cemre Yaşkeçeli), Atölye 5: Saya Atölyelerinde Çocuk Emeği (Ercüment Akdeniz), Atölye 6: İşyerinde Çocuklar ve İşçi Sağlığı (Mustafa Taşyürek), Atölye 7: Çırak Çocuklar (Taner Akpınar), Atölye 8: Çocuk Emeği Araştırmaları İçin Yöntem II (Metin Özuğurlu)” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AOÇ talanına TOKİ önünde tepki gösterdiler 

SONRAKİ HABER

İzmir'de HDP'li vekillerin kayyum eylemi yine engellendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...