24 Ağustos 2019 08:56

Doğum yapan kadın, boşanma davası açtığı eşi tarafından bıçaklandı

Antep'te, yeni doğum yapan G. Y. hastanede yatarken, boşanma davası açtığı eşi Ahmet Y. tarafından dövülüp bıçaklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antep'te, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni doğum yapan G. Y. eşi Ahmet Y. tarafından bıçaklandı. Ahmet Y., gözaltına alınırken, G. Y. ise hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

8 yıl önce evlenen ve 3'üncü çocuğuna hamile kalan G. Y., 6 ay önce, kendisine şiddet uygulayan eşinden ayrılıp babasının evine yerleşti. G. Y., 3 ay önce de Ahmet Y.'ye boşanma davası açtı.

Dün doğum için hastaneye giden G. Y., öğle saatlerinde, erkek bebek dünyaya getirdi. Ahmet Y. de annesi ile öğleden sonra hastaneye gelip bebeğini gördükten sonra oradan ayrıldı.

Gece saatlerinde yeniden hastaneye giden Ahmet Y., eşinin eve dönmesini istedi. G. Y. eşinin teklifini kabul etmeyerek, hastaneden ayrılmasını istedi. Bunun üzerine Ahmet Y., yanında getirdiği bıçakla G. Y.'yi yaralayıp dövmeye başladı. Bu sırada G. Y.'nin yanında refakatçi olarak kalan ablasının araya girip yardım istemesi üzerine gelen hastane güvenliği Ahmet Y.'yi etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polisler, Ahmet Y.'yi gözaltına aldı.

Dişleri kırılan, başından, kolundan ve yüzünden yaralanan G. Y. ise hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

G.Y.'nin ablası, yaşananların tek sebebinin, kardeşinin şiddet gördüğü için boşanmak istemesi olduğunu belirterek kardeşinin hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır’da kayyumlara karşı oturma eylemi 6’ncı günde

SONRAKİ HABER

Emniyet talep etti, Kadıköy Kaymakamlığı Queer Olympix’i yasakladı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa