30 Mayıs 2019 07:34
Son Güncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2019 12:34

Meydan Beşiktaş'ta kadın çalışan, mal sahibi tarafından darbedildi

Meydan Beşiktaş'ta kadın çalışanın mal sahibi tarafından darbedildiği görüntüler yayımlandı. Mal sahibinin 'Ben gelince neden ayağa kalkmadınız' dediği iddia edildi.

Gaye Akıl'ın paylaştığı videodan ekran görüntüsü.

Paylaş

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 'Meydan Beşiktaş'ta çalışan Gaye Akıl isimli kadın, mal sahibi Şahin Şeker'in kendisine ve bir erkek çalışana şiddet uyguladığını açıkladı ve görüntü yayınladı. Şikayetçi olduğunu açıklayan Akıl, kamuoyundan destek istedi. Tepkilerin üzerine Şahin Şeker öğlen saatlerinde gözaltına alındı. İlk ifadesinde öfke patlamaları yaşadığını söyledi. Şeker aynı gün adli kontro uygulamasıyla serbest bırakıldı. 

ÇALIŞANLARIN DARBEDİLMESİNİN GÖRÜNTÜLERİ YAYIMLANDI

Meydan Beşiktaş'ın mal sahibi Şahin Şeker'in, müşterilerin giriş yaptığı bölgede çalışan personellerini 'Ben gelince neden ayağa kalkmadınız' diyerek darbettiği iddia edildi.

Meydan Beşiktaş'ta Dorock XL adına çalışan Gaye Akıl isimli çalışan yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Gaye Akıl darp olayının görüntülerini de yayımladı.

GÖZALTINA ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

Mal sahibi Şahin Şeker, görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından ve şikâyet üzerine 30 Mayıs günü öğlen saatlerinde gözaltına alındı. 

İşyeri sahibi Şahin Şeker emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Şahin Şeker gazetecilerin "Çalışanınızı niye darbettiniz?" sorusuna "Yok öyle bir şey" diye yanıt verdi.  

Şeker adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: ANİ ÖFKE PATLAMALARI YAŞIYORUM

Şahin Ş.'nin emniyette polis ekiplerine verdiği ilk ifadede, “Olay günü iş yerine girdiğim zaman sinirliydim. Bilet satış bölgesinden geçerken, Gaye Akıl'la kısa bir tartışma yaşadım ve oradan ayrıldım. Yaşananlara moralim çok bozuldu ve arkadaşlara nasihat vermek için geri döndüğümde bu iki kişinin alaycı tavırlarıyla karşılaştım. Bilet kesen Enver D. ile konuşmak istediğim sırada Gaye Akıl olaya karışarak müdahale etti. Bu sırada kendimi kaybettim ve bu tatsız olaylar yaşandı. Son zamanlarda şirkette meydana gelen maddi anlamdaki olumsuzlar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlar için çok üzgünüm. Bu olay dışında Gaye Akıl ve Enver D. ile ilgili şahsi bir husumetim bulunmuyor. Yaşananlardan pişmanım" dediği öğrenildi.

DOROCK XL: MARKAMIZI ALANDAN ÇEKTİK

Görüntülerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Dorock XL, darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker'in, Beşiktaş Dorock XL markasının kullandığı otopark alanın mal sahibi olduğuna dikkat çekti. Açıklamada, "Şahin Şeker, Dorock XL çalışanını darp etmiştir. Dorock XL markası Gaye Hanımı’ın en başından beri yanında yer almıştır ve markasını aynı gece alandan çekmiştir." denildi.

Darbedilen Gaye Akıl da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Küçük bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Yaklaşık 5 yıldır  Dorock XL markasıyla çalışıyorum. Olayın yaşandığı andan itibaren  Dorock XL yönetimi hep yanımda oldu ve sırf bu olaydan dolayı olay gecesi marka adını Meydan Beşiktaş’tan çekti."

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT: GAYE AKIL'IN YANINDAYIZ

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat olayla ilgil Twitter hesabından açıklama yaptı.

Akpolat, "Sevgili Gaye Akıl'ın yanındayız. Sürecin takipçisi olacağız ve Beşiktaş’ta kadına yönelik şiddete asla göz yummayacağız. Gaye hanımı belediyemizde misafir etmek isterim" mesajını paylaştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İsrail 17 Eylül'de erken seçime gidecek

SONRAKİ HABER

Kolombiya'da FARC'ın sembol isimlerinden Santrich yeniden serbest kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...