27 Mayıs 2019 06:50

Vedat Muriqi transferi: Gündemde Fenerbahçe var, resmi teklif Toulouse'dan geldi

Süper Lig'de sezonu 17 gol 8 asistle tamamlayan Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe'ye transferi gündemde. Rizespor, "Tek teklifi Toulouse'dan aldık" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Yılmaz Bal, ismi Fenerbahçe için de geçen takımın golcüsü Vedat Muriqi için sadece Fransa1'inci Lig takımı Toulouse'dan teklif aldıklarını belirtti.

Bal, Kosovalı golcü ile Toulouse'un ciddi şekilde ilgilendiğini belirtirken, "Vedat Muriqi için Toulouse bize resmi bir teklifte bulundu. Yaklaşık 1 hafta önce Rize'ye gelerek bizimle görüştüler. Onlar bize şartlarını sundu ve biz de karşılığında şartlarımızı sunduk. Cevap bekliyoruz. Muriqi için tek ciddi görüşmemiz bu oldu. Resmi olmayan bir çok şey var ancak resmi olan tek teklif ve görüşme bu" dedi.  

"MURİQİ, RİZESPOR NE DERSE O OLUR DEDİ"  

Sportif Direktör Bal, Muriqi'nin Rize'de mutlu olduğunu söylerken, "Muriqi'den çok memnunuz ve onunla konuştuk. Burada mutlu olduğunu ve bu günlere gelmesinde Rizespor'un çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Muriqi öncelikle Rizespor'un şartlarına uygun bir teklif gelmesi durumunda, kendi şartlarına uygun da olursa gidebileceğini bize iletti. Görüşmelere olacaktır. Henüz bitmiş bir durum yok" şeklinde konuştu.

Kosovalı golcü bu sezon 34 maçta forma giyerken 17 gol kaydetti ve 8 de asist yaptı. Muriqi'nin Karadeniz ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. (Rize/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Adana'da şiddete maruz kalan kadın 8 aylık bebeğini kaybetti

SONRAKİ HABER

Trump: Japonya 105 adet F-35 almayı planlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...