13 Mayıs 2019 08:08

İmamoğlu'ya desteğini açıklayan Erdoğan'ın 'manevi kızı' bıçaklandı

Erdoğan’ın “manevi kızım” dediği Göknur Damat, İmamoğlu’ya destek verdiğini açıklamasının ardından bıçaklandı. İmamoğlu ziyarette bulundu. 

Ekran görüntüsü, Ekrem İmamoğlu'nun Facebook'ta yaptığı canlı yayından alınmıştır.

Paylaş

Tekirdağ’da kanser tedavisi görürken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Manevi kızım” dediği Göknur Damat, sosyal medyadan Ekrem İmamoğlu’ya destek verdiğini açıklamasının ardından baldırından bıçaklandı. Olayı duyan İmamoğlu bugün Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İMAMOĞLU’YA DESTEK OLDU

Kanser tedavisi gördüğü sırada, kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından manevi kızı ilan edilen Göknur Damat, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu için “her şey çok güzel olacak” paylaşımı yaptı ve İmamoğlu’ya destek için 20 TL para yatırdı.
 
Damat’ın bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Damat, bu paylaşımın ardından dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı. 

Ekrem İmamoğlu da bugün Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Damat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

İMAMOĞLU: LİNÇ KÜLTÜRÜ

İmamoğlu buradaki ziyaretinde şunları söyledi: “Linç kültürünün toplumda yer etmesi hepimizin sorunu. Hepimiz her şeyden önce insanız. Göknur’un hikayesinden çok etkilendim. Sağlığıyla ilgili mücadele veriyor. Arkasında müthiş bir enerji olan bir insan. İnsani bir şekilde çare arıyor, bu ülkenin Cumhurbaşkanına gidiyor. Gitmeli, herkes gidebilmeli. Gördüğüm en şık kuaförlerden birini üretmiş. Kendi mesleğinde başarılar elde etmiş. Sağlığı ile ilgili mücadelesinde de Cumhurbaşkanını aramış. O gün bunu başka türlü yorumlayanlar da yanlış yapmıştır bugün de yanlış yapmıştır. Aklı ile fikri ile karar vermiş. İstanbul’da yaşamıyor olabilir ama ‘her şey çok güzel olacak’ demiş, ne var burada? Neticede bir saldırıya uğruyor. Toplum öyle bir hale getirilmiş ki. Kendisine geçmiş olsun diliyorum."

Göknur Damat da olayı anlattıktan sonra “3 gündür ne yemek yiyebildim ne ilaçlarımı içebildim. Hiç bir partiyi tutmuyorum ben kanserle mücadele ediyorum. Ben parti tutmuyorum, ben barış istiyorum. Bu aynı zamanda kadına şiddettir, ben kadına şiddete de hayır diyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bir kavram: Sosyalist üretim ilişkileri

SONRAKİ HABER

Çekicinden şimşek çıkanlar mı? Güneşten ışık yontanlar mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...