18 Mart 2019 06:32

Soylu'dan kendisine tepki gösteren vatandaşa hakaret: Densiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir vatandaşa hakaret etti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir vatandaşa “Hadi oradan densiz. Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz" diyerek hakaret etti. 

T24’ün aktardığına göre; Üsküdar'da konuşan Soylu, “Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa Doğu ve Güneydoğu’da valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dur, İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’dir, FETÖ’dür, PKK’dır, HDP’nin sözde vekilleridir” ifadelerini kullandı.

Soylu’nun ifadelerine dinleyicilerden tepki yükseldi. Bir katılımcının Saadet Partisi’yle ilgili sözlerini eleştirmesine karşılık veren Soylu, şu ifadeleri kullandı: “24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz. PKK’yı Meclis’e siz taşıdınız. Maden katlanamayacaksınız neden PKK’yla ortaklık yapıyorsunuz? Bugün Adıyaman’da belediye başkan adayı bir yanda PKK işareti yapmaktadır, bir taraftan da Saadet Partisi işareti yapmaktadır. Çok net ve açık. Erbakan Hoca niye Milli Görüş’ten başka bir şey söylemedi. Milli dedi, milli. Millilikten ayrıldınız ve bu ülkeyi sattınız, hala satmaya devam ediyorsunuz. Bir milletvekilliğine sattınız.”

Süleyman Soylu’nun ifadelerine itiraz eden Saadet Partilinin gözaltına alındığı ifade edildi

Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal ise Soylu’nun zafer işaretini, “PKK işareti” olarak nitelendirmesine tepki gösterdi. Ünsal, Twitter hesabından şunları paylaştı: 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumhur İttifakı yasağa rağmen okullarda seçim çalışması yürütüyor

SONRAKİ HABER

Benzin fiyatına 13 kuruş zam yapılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...