25 Ocak 2019 12:51

Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan lise müdürü serbest bırakıldı

İzmir'de lise öğrencisi 17 yaşındaki S.T.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan okul müdürü T.O. serbest bırakıldı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İzmir'in Selçuk ilçesinde, lise öğrencisi 17 yaşındaki S.T.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan okul müdürü T.O., serbest bırakıldı. Okul müdürü T.O., Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

İddiaya göre, Selçuk ilçesindeki bir lisede öğrenci olan ancak okulu bırakan S.T.'yi arayan okul müdürü, açık lise ile ilgili işlemlerinde yardımcı olacağını söyledi ve işlemlerin ardından S.T.'yi ormanlık alana götüren müdür çocuğa tacizde bulundu. S.T. kardeşini arayarak dialogları duymasını sağladı. Bunun üzerine S.T.'nin kardeşi, okul müdürünü arayarak ellerinde ses kayıtlarının olduğunu söyledi ve bunun üzerine okul müdürü S.T.'yi gideceği spor salonuna bıraktı.

Polis T.O.'yu gözaltına aldı. İfadesinde yaşanları anlatan 17 yaşındaki S.T., okul müdürünün daha önce de kendisini iki kez cinsel istismarda bulunduğunu ancak kimsenin inanmayacağını düşündüğü için anlatamadığını söyledi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen T.O., sevk edildiği Selçuk Adliyesi'nde savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. T.O., Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında başlatılan idari soruşturma kapsamında da açığa alındı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fenerbahçe, Chelsea oyuncusu Victor Moses’i 1,5 yıllığına kiraladı

SONRAKİ HABER

Muharrem İnce: Bahçeli yakında beni desteklemeye başlayacaktır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...