02 Aralık 2018 07:48

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile uzlaşmayı reddetti

Kendisine fiziksel şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, uzlaşma teklifini reddetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Oyuncu Ahmet Kural'dan kendisine darp, cebir ve psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olan Şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisine götürülen uzlaşma teklifini reddetti. Öte yandan Ahmet Kural'ın Kardeş Payı dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Seda Bakan, yaşananlara ilişkin "Ahmet tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay" ifadelerini kullandı.

İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’, ‘Hakaret’ suçlarından başlatılan soruşturma dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek tarafların uzlaşıp uzlaşmadıklarını sorulmuştu.

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, Sıla Gençoğlu'ya götürülen uzlaşma teklifi reddedildi. Uzlaşma formunda, Ahmet Kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi. Formda, 'Uzlaşma teklif aşamasında kalmıştır' ifadesi kullanıldı. Böylece olay ile ilgili sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa iddianame düzenlenmesi neredeyse kesinleşti.

SEDA BAKAN: AHMET KURAL TAMAMEN SUÇLUDUR

Öte yandan oyuncu Seda Bakan, Kardeş Payı dizisinde birlikte rol aldığı Ahmet Kural'ın Sıla Gençoğlu'ya fiziksel şiddet uygulamasına ilişkin "Olmaması gereken bir olaydı. Ahmet tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay" ifadesini kullandı.

Milliyet'te yer alan haberine göre önceki akşam Nişantaşı’da basına demeç veren Bakan, Ahmet Kural ile Sıla'ya ilişkin soru üzerine, "Olmaması gereken bir olaydı. Ahmet tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Antalya Grubu: Bizi emekli edin

SONRAKİ HABER

Kemal Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım ile görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...