18 Eylül 2018 07:29

Akit yazarı Mehtap Yılmaz, 3. havalimanı işçilerine hakaret etti

Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz, 3. havalimanı işçilerine ilişkin 'Bu itler, bitlendik diyorsa biber gazı sıkıp içlerindeki şeytanı çıkartacaksın' dedi

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz, dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar tarafından ziyaret edilmişti. Fotoğraf: TSK

Paylaş

Yeni Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz, insanlık dışı çalışma koşullarına isyan eden ve asgari taleplerinin karşılanması için eylem yaptıkları için gözaltına alınan 3. havalimanı işçileri hakkında “Bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!” ifadelerini kullandı.

Mehtap Yılmaz’ın 17 Eylül 2018 tarihli "3. Havalimanındaki tahtakuruları nereli?​” başlıklı hakaret dolu yazısının bir kısmı şöyle:

"Senelerdir süren 3. Havalimanı inşaatı çalışanları, tam da açılışa beş kala bitlendiyse… Tahtakuruları yiyip bitirdiyse… Burada bir çapanoğlu değil, pek çok çapanoğlu aramak lazım!

Hele bir de HDP-PKK işin içine girdiyse… CHP’nin “her evden bir oy HDP’ye” diyerek meclise taşıdığı HDP… İşte orada duracaksın arkadaş!

Bu işte bir tezeklik arayacaksın! Şayet bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!

Madem kaşınıyorlar!

Madem “kaşı beniii, kaşı beniii” diye debeleniyorlar!

Madem bitlendik diye kuduruyorlar!

Birilerinin bu itlerin kafasındaki bitleri ayıklayıp içeri tıkması lazım!

Yok, benim yetkim bu itlerin bitleriyle sözcüklerle mücadele etmek! Yetkim olsa bu itlerin bitlerini tek tek ayıklar, ezerim…

Bu itleri kaşındıran tahtakurularını zevkle ezerim ama yetkim yok…

Devlet ne güne duruyor?

Hadi bakalım!"  (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

3 barış akademisyenine 1'er yıl 3'er ay hapis cezası verildi

SONRAKİ HABER

Gazeteci İshak Karakaş’ın duruşması 20 Kasım’a ertelendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...