12 Ağustos 2018 12:45

Cinsel istismarı ortaya çıkaran anneye tehdit

Eşinin, 3 çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu ortaya çıkaran A.N., tutuklama sonrası Almanya’da yaşayan kaynı tarafından tehdit edildiğini söyledi.


Fotoğraf: DHA

Paylaş

Urfa'da yaşayan A.N., 25 yıllık eşi H.N.'nin 3 çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu ortaya çıkardı. Gözaltına alınan H.N., ‘Çocuklarına cinsel istismarda bulunmak’ suçundan tutuklandı. Gördüğü şiddet nedeniyle olayı yıllardır gizlemek zorunda kaldığını aktaran anne A.N., tutuklama sonrası Almanya'da yaşayan kaynı tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Urfa’da 3 çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan H.N., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 25 yıllık evli A.N., sağır ve dilsiz olan eşi H. N.’nin, kızları R.N., Z.N., ve Z.N’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu. A.N.’nin verdiği bilgiler üzerine çocuklar, hastanede muayene edildi. Yapılan kontrollerde çocukların cinsel istismara uğradığı yönünde bulgulara rastlanılması üzerine H.N., evinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen H.N. ‘Çocuklarına cinsel istismarda bulunmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

‘KORKUDAN YILLARDIR GİZLEDİM’

Eşiyle 25 yıl önce görücü usulüyle evlendiğini belirten A.N., eşinin çocuklarına yıllardır cinsel istismarda bulunduğunu ve defalarca bu olay yüzünden dayak yiyerek, susturulduğunu söyledi. A.N., bu olay yüzünden Z.N.’nin psikolojisinin bozulduğunu ve intihara kalkıştığını belirterek, kızının psikiyatri servisinde tedavisinin devam ettiğini ve sürekli sinir krizleri geçirdiğini ifade etti.

Eşinin tutuklanması üzerine Almanya’da yaşayan kaynının kendisini tehdit ettiğini söyleyen A.N., şunları söyledi:

“Yıllardır eşimin çocuklarıma karşı sarkıntılık görüyordum. Sürekli bu iğrenç hadiseler yüzünden onunla kavga ediyordum. Eşimin ailesinin baskısıyla bu olayları adli birimlere bildiremedim. Çünkü her seferinde ben ölümüne dövüldüm. Belim kırıldı, ameliyat oldum. Ancak en son 12 Temmuz 2018 tarihinde rüya sandığım şeyin gerçek olduğunu anladım. Çocuğumu aldım hastaneye götürdüm. Orada yapılan muayene sonucunda çocuğumun cinsel istismara uğradığını öğrendim. Başhekim tarafından dosyalar,  adli mercilere gönderildi. O an bizimle polis gelmedi. Biz eve gittik. Evde eşime ‘Sen çocukları istismar etmişsin’ dedim. Eşim bana bıçak çekti. Beni öldürmeye kalkıştı. Kendimi onun elinden zor kurtardım. Şu an eşimin ailesi tarafından tehdit altındayım. Eşimin Almanya’da yaşayan kardeşi benim bu davamdan vazgeçmemi istiyor.” (Urfa/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Küllerin içinde sesleniyor ölüler...

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan ABD'ye: Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...