13 Ekim 2017 01:20

'Gökçek ile ilgili süreç 2018'e taşınmadan tamamlanacak'

Abdülkadir Selvi, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Melih Gökçek’in istifa sürecinin 2018'e taşınmadan tamamlanacağını söyledi.

Paylaş

CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Abdülkadir Selvi Melih Gökçek’in istifa edeceğini söyledi.

Programda Hande Fırat’ın ‘Attığınız başlıkta Melih Gökçek gidecek demiştiniz bu başlığın arkasındamısınız?​’ sorusuna “Evet attığım başlığın arkasındayım Melih Gökçek gidecek” dedi.

AKP’de yeni bir sürecin başladığını söyleyen Selvi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisini, teşkilatları, kabineyi ve parti yönetimini şimdiden şekillendirdiğini belirtti. Selvi Erdoğan’ın 2019 seçimlerinde kaybetmemek için şimdiden tedbirini aldığını söyledi.

 {{334389}}

Selvi, Melih Gökçek’in Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede müze meselesinin konuşulduğunu ama istifası üzerinde de konuşulduğunu söyledi.

Toplantıda Gökçek’in bu şekilde gitmek istemediğini söylediğini dile getiren Selvi  Gökçek’in onurlu bir şekilde gitmek istediğini ifade etti. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Gökçek’e hangi hataları yaptığını, bu durumuna nasıl geldiğini anlattığını belirten Selvi, Erdoğan’ın Gökçek’e “bir yıpranma söz konusu, sonuç geriye gidiş olduğunu gösteriyor” dediğini söyledi.

 {{334287}}

Selvi ayrıca belediyelerle ilgili 5+1 formülü olduğunu, bunun İstanbul Ankara Niğde, Balıkesir, Bursa ve + 1 olarak gideceğini söyledi. 

Selvi Gökçek ile ilgili sürecin 2018’e taşınmadan tamamlanacağını da ifade etti. (HABER MERKEZİ)

 {{334728}}

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş Ankara’da çıkış arayacak

SONRAKİ HABER

Avusturya seçimleri ve bazı gerçekler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...