04 Ağustos 2017 06:53

Faruk Süren'den Dursun Özbek'e sert eleştiriler

Galatasaray'ın başında 4 lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası başarısı yaşayan Faruk Süren, Dursun Özbek yönetimine sert eleştiriler yöneltti.

Paylaş

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Dursun Özbek yönetimine sert eleştirilerde bulundu. Süren, Özbek'in idaresinde "Galatasaray değerlerinin erozyona uğradığını" söyleyerek "Bunu değiştirecek olan Divan Kurulu ve Genel Kurul'dur ama anladığım kadarıyla üyeler durumdan memnun" şeklinde konuştu.

Sabah'ın haberine göre Özbek'in Mircea Lucescu için Bükreş'e gitmesine ancak eli boş dönmesine değinen Süren, "Biz gittiğimiz zaman bitiriyorduk. Galatasaray Başkanı boşuna gitmez, eli boş da dönmez" dedi.

Süren, yüksek maliyetiyle dikkat çeken Badou Ndiaye transferi için de "Galatasaray Başkanı futbolcuya gitmez. Futbolcu Başkan'ın ayağına gelir. Elbette ki tanışırlar, ister elini öper ister kucaklaşır... Ama oyuncu kim olursa olsun, başkan onun ayağına gitmez. "Osmanlıspor'un 300 bin avroya aldığı oyuncuya 9 milyon avro veriyorsun... 7.5 milyon değil bonuslarla 9 milyon olacak o! Zaten büyük yatırım yapmışsın, elbette ki oynatacaksın ve 7.5 olacak 9" ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ersan İlyasova EuroBasket 2017'de yok

SONRAKİ HABER

Kanal D'ye 'Kötü Kedi Şerafettin' cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...