5 Mayıs 2017'de vizyona girecek filmler

Bu hafta 10 yeni film vizyona giriyor. Haftanın öne çıkan filmi ise Trainspotting’in devam serisi.

04 Mayıs 2017 12:12
Paylaş

Yarın 10 yeni film vizyona giriyor. Animasyondan romantik-komediye; yeraltı edebiyatına kadar farklı filmleri önümüzdeki günlerde beyaz perdede izleyebilirsiniz. Haftanın öne çıkan filmi ise ilk kez 1996’da beyaz perdede izleyiciyle buluşan ve Irvine Welsh'in yazdığı aynı isimli romandan sinemaya uyarlanan Trainspotting’in devamı T2 Trainspotting...

  • T2 TRAINSPOTTING

    Danny Boyle’un yönettiği ve Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller ile Ewen Bremner’in oynadığı T2 Trainspotting, Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

    90’ların kült filmi Trainspotting’in devam filmi olan T2: Trainspotting, bizi kahramanımız Mark Renton ile birlikte Edinburgh’a, Spud, Sick Boy ve Begbie’nin 20 yıl sonraki yaşamlarına götürüyor. Boyle, T2: Trainspotting’i bu kez Irvine Welsh’in devam romanından beyazperdeye uyarladı.

  • DERİNLİKLERE YOLCULUK

    Jerome Salle’in yönettiği ve Lambert Wilson, Audrey Tautou, Pierre Niney ile Laurent Lucas’ın oynadığı Derinliklere Yolculuk (L’Odyssée), Başka Sinema dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Araştırmacı kimliğinin yanı sıra, yönetmen, bilim insanı, fotoğrafçı ve yazar Kaptan Cousteau’nun Akdeniz’den Antarktika’ya uzanan hikâyesi. Cousteau, karısı ve iki oğluyla Akdeniz kıyısında cennet gibi bir koyda yaşamaktadır. Cousteau, su altında nefes alabilmeyi sağlayan icadı sayesinde bambaşka bir dünyayla tanışmıştır. Her ne pahasına olursa olsun bu harika dünyayı keşfetmeye kararlıdır.

  • GERÇEĞİN İKİ YÜZÜ

    Sean Penn’in yönettiği ve Javier Bardem, Charlize Theron, Adele Exarchopoulos ile Jared Harris’in oynadığı Gerçeğin İki Yüzü The Moments Entertainment dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

  • SAPLANTI

    Denise Di Novi’nin yönettiği ve Katherine Heigl, Rosario Dawson, Geoff Stults ile Whitney Cumminos’un oynadığı Saplantı, bu hafta vizyona giren bir diğer Warner Bros. yapımı.

    Tessa, bitmiş evliliğini aşamamıştır. Boşandığı kocası David, Julia ile nişanlanıp onu daha önce birlikte yaşadıkları eve getirmiştir. Tessa aynı zamanda, David’in kızları Lilly ile yeni ve mutlu bir hayat kurmasını problem etmektedir. Yeni eş ve üvey anne rolüne alışmaya çalışan Julia ise sonunda hayalindeki ve sıkıntılı geçmişine bir perde çekmesine yardımcı olabilecek birini bulduğuna inanmaktadır.

  • UMUDUN KIYISINDA

    Haydar Işık’ın yönettiği ve Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar ile Gülşah Çomoğlu’nun oynadığı Umudun Kıyısında, 11 K Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    İstanbul’da Fotoğraf sanatçısı olan Ufuk, hayatı geldiği gibi yaşayan biridir. Bir gün Esma adında bir kadınla tanışır. Sık sık karşılaşmaları aralarında bir yakınlaşma sağlar. Ufuk hastalığı sonucu hastaneye kaldırılır. Hastanede yan yatağında yatan Umut ile karşılaşır. Tahlil sonuçlarına göre her ikisinin de beyninde tümör vardır. Ufuk hayatla olan bu son yolculuğunda ona eşlik eden arkadaşı Umut’la güzel günler geçirmek için çalışır.

  • ÇAM YARMASI: ÇOK GÜLECEZ ÇOK

    Sefa Özçelik’in yönettiği ve Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu, Murat Kuşcu ile Yakup Yavru’nun oynadığı Çam Yarması: Çok Gülecez Çok, bu hafta vizyona giren bir diğer film.

    İstanbul’da yaşayan 30 yaşlarında zengin bir çiftin çocukları olmaz ve yetimhaneden bir çocuk evlâtlık edinelim derken üç çocuk birden evlâtlık edinirler. Aradan 30 yıl geçer ve aile iflâs eder. Babaları çocukları “İş bulmadan eve adımınızı atmayın” diyerek kovar. Bu çam yarması gibi evlâtlar iş bulmadan eve gidemeyeceklerini bildikleri için çalışmak zorundadırlar. İstanbul’u terk eden çocuklar çalışmak için Çorum’a giderler.

  • GAMBA: MACERA ÇETESİ

    Haftanın animasyonu Tomohiro Kawamura, Yoshihiro Komori’nin yönettiği ve Justine Ezarik, Nash Grier, Crispin Freeman ile Imari Williams’ın seslendirdiği Gamba: Macera Çetesi.

    İki fare, Gamba ve Mampuku, büyük bir metropolde yaşamaktadırlar. Bir gün, Gamba bir kutu etiketi üzerine basılan bir deniz görüntüsüyle büyülenir. Gamba tüm hayatı şehirde geçtiği için, denizin ne olduğunu bilmiyordur. Mampuku ona denizin büyük bir su birikintisi olduğunu söylediğinde, Gamba derhal gidip görmeye karar verir.

  • ÇILGIN ZİYARETÇİLER 3: İHTİLAL

    Jean Marie Poire’nin yönettiği ve Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc ile Karin Viard’ın oynadığı “Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal”, tarihin çeşitli dönemlerinde zaman yolculukları yapan “Ziyaretçiler” adlı komedi filmleri serisinin 3. filmi.

    Zaman labirentinde sıkışıp kalan Jean Reno ve uşağı Christian Clavier kendilerini aniden toplumsal bir ayaklanma olan Fransız ihtilalinin içinde bulurlar. Komedi serisinin önceki bölümü olan “Çılgın Konuklar” (Just Visiting) ülkemizde 160.000 kişi tarafından izlenmişti.

  • ESKİ SEVGİLİ: KADERİN CİLVESİ

    Emir Khalilzadeh’in yönettiği ve Bade İşçil, Tolgahan Sayışman, Sadi Celil Cengiz ile Ünal Yeter’in oynadığı Eski Sevgili: Kaderin Cilvesi, İstanbul’da geçiyor.

    Sayışman, Barış karakterine hayat verirken, İşçil ise onun 63 kere ayrılıp barıştığı ve bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Feride’yi canlandırıyor. Filmde, 14 Şubat günü yolları tesadüfen kesişen çiftin macera dolu bir günü anlatılıyor.

  • BAŞ BELASI

    Tolga Baş’ın yönettiği ve Çetin Altay, Selen Seyven, Mesut Yar ile Uğur İzgi’nin oynadığı Baş Belası, Artist Film tarafından vizyona çıkarılıyor. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Suriyeli mülteci kadınlarla ‘çocuk yaşta evlilik' paneli

SONRAKİ HABER

Yavru baykuş tedavisi sonrası doğaya salındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa