13 Şubat 2017 09:25

AKP’li Turan’a göre ‘Evet’ diyenler mağdur(!)

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan: Hayır diyenlere itham varmış baskı varmış, hayır tam aksine evet diyenleri aşağılıyorlar.

Paylaş

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Amasya'da Genişletilmiş 63'üncü İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Başkanlık referandumuna ilişkin ‘Hayır’ bildirisi dağıtanlara dönük gözaltıları, sosyal medyada ‘Hayır’ çağrısı yapan kullanıcılara dönük hakaret ve tehditleri yok sayan AKP’li Turan, “Hani zaman zaman diyorlar ya; yok efendim ‘hayır diyenlere itham varmış baskı varmış, tam aksine ‘evet’ diyenleri aşağılıyorlar, evet diyenleri yağmalıyorlar” iddiasında bulundu.

“Derdimiz yüzde 50 almak değil, öyle bir şey yapalım ki ülkemize yan bakan vesayet odakları, dış güçler, terör örgütleri aldığımız oylardan sonra tabiri caizse afallasınlar ve bir daha kendi oyunlarını bir daha ülkeye yan bakma iddialarını gözden geçirsinler istiyoruz” diyen Turan, CHP'nin içerisinden de ‘Evet’ oyu kullanacaklar olduğunu savundu.

Turan, daha önce HDP’ye oy verenlere ilişkin ise, “Yanlışlıkla HDP'ye oy vermiş, kandırılmış, onların saz çaldığına inanmış bir çok Kürt kökenli seçmen kardeşimiz evet diyecek” ifadelerini kullandı. (DHA)

İnteraktif Sayfa: Anayasa değişikliği paketinin madde madde ayrıntılı değerlendirmesi...

ÖNCEKİ HABER

Malatya’da HDP ve DBP üyelerine ev baskını

SONRAKİ HABER

KOÜ'de polis saldırısı: 10 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...